2777
2789

من نرفتم ولی دوستام رفتن میگن همه چی نرماله ی فیلم برو تو گوگل ببین نشون میده ازمونشو

اسم کاربریم اصلش استرپتوکوکوس نومونیا هست😐بخاطر اینکه هر چی میزدم موجود نمیشد اینو نوشتم😐

نگران ارتفاع نباش . کاملا مناسب بود . واسه منی ک هیچ فعالیتی نداشتم خیلی سخت بود . ولی اگه تاالان باشگاه میرفتی یا حداقل یه تکونی میخوری در طول روز میتونه راحت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نیست اصلا .فک کنم بر اساس قد باشه من قدم کوتاه بود میلرو آورد پایین تر .پرتاپ توپ داره. دو . دریبل از بین موانع. درازنشست.

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
نگران ارتفاع نباش . کاملا مناسب بود . واسه منی ک هیچ فعالیتی نداشتم خیلی سخت بود . ولی اگه تاالان با ...

خدا رو شکر که ارتفاعش مناسبه

در طول روز فعالیت بدنی دارم الان خیالم راحت تر شد

فیلمشو تو گوگل دیدم فقط میترسم بارفیکس خوابیده و دریبل سخت باشه برام

توی خونه تمرین کن تاحالا تو مدرسه انجام ندادی مگه؟ 

اسم کاربریم اصلش استرپتوکوکوس نومونیا هست😐بخاطر اینکه هر چی میزدم موجود نمیشد اینو نوشتم😐
من با ارفاق و چاخان قبول شدم

خدا رو شکر که قبول شدید

از مصاحبه تخصصیش اطلاعی دارید

مثل بقیه رسته هاست که از احکام و.... میپرسن یا مصاحبه تربیت بدنی از رشته های ورزشی و ورزش هم سوال میپرسند