2777
2789

از  چهار ماهگی وزن نگرفته نیم کیلو هم کم کرده الان شش ماه نیمشه 6200چهار ماهگی 6650 بود بردمش متخصص ازمایش گرفت گفت خوبه همه چی کلیه هاش عفونت داره بخاطر اونه الان داروهاش تموم شده ولی فرقی نکرده میترسم خدای نکرده مشکلی داشته باشه توروخدا راهنمایی کنید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب شیربده بهش غذاهای مقوی درست کن واسش حتما وزن میگیره بالاخره تا یه مدت تاثیر این عفونت تو بدنش ه ...

بهش میدم غذاهای مقوی میدم بازم هیچ فرقی نداره میترسم خدای نکرده مشکلی چیزی داشته باشه

توهم اینجوری بودی چیکار کردی

دخترای من مشکلشون از ژن نامرغوبشون بود 😂😂جفتشون به لاکتوز شیرحساسیت داشتن بزرگه رو انقدر بردم دکتر

آخر سر دکتر بهم گفت باید شیرتو قطع کنی سو جذب داره هرچی که میخوره رو همونجور دفع میکنه ولی بااینحال تا 3ونیم سالگی لاغر و استخونی بود کوچیکه هم باز بخاطر حساسیت به لاکتوز ریفلاکس داشت اولی دائم اسهال بود دومی بالا میاورد🤣🤣

دخترای من مشکلشون از ژن نامرغوبشون بود 😂😂جفتشون به لاکتوز شیرحساسیت داشتن بزرگه رو انقدر بردم دکتر ...

الان وزنشون خوبه چند سالشونه چند کیلون دختر من از وقتی از شیر خشک زد شد دیگ وزن نگرفت

الان وزنشون خوبه چند سالشونه چند کیلون دختر من از وقتی از شیر خشک زد شد دیگ وزن نگرفت

بزرگه الان 8سالشه اضافه وزنم گرفته چاق نیست ولی خب بنظرم بابد جلوش رو بگیرم کوچیکه هم دوسال و نیمشه چوب خشکه ولی دیگه به چاقیش اصرار ندارم بااینکه 11 12کیلو بیشتر نیست