2777
2789

امروز تولد شوهرمه.. بهش تبریک نگفتم چون دیشب ناراحتم کرد..البته اونم هیچ وقت برام تولد نگرفته سالای قبلم بی تفاوت بوده نسبت ب اینکه براش تولد می گرفتم.. انگار ارزشی نداره براش.. من فک میکنم چون مامانش و خواهرش همیشه براش کادو دادن و تولدش یادشون بوده دیگ کارای من ب چشمش نیومده. مادرش و خواهرش هر سال براش کادو دادن... رابطمون صمیمی نیس.. ازش خاطر جمع نیستم ک بهم متعهد باشه صددرصد..مثلا دیشب تیشرت نو پوشید و رفت بیرون منم گفتم میام گفت نه کاردارم بمون خونه.حالا کجا رفته خدا میدونه میگه ک میرم کارای مغازمو انجام بدم... شما بگین چکار کنم برا تولدش کلا ب روم نیارم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون همون پیامم بهم نمیده باور کن

پس امسال کلا تبریک و تولد و کادو تعطیل کن عزیزم خودت بی ارزش نکن واس کسی ک واسش مطمئن نیستی ارزش داری یان🤷🏻‍♀️

بخندی میگذره،نخندی هم میگذره؛پس بخند تا خوش بگذره🙃♥️

وقتی حامله بودم صداشو ضبط کردم توی ماشین یا یکی حرف میزد و قرار گذاشته بودن.. چندبار رفت مشهد بدون من هرچی هم گفتم میام گفت نه یه روزه میرم زود میام.. یبار نامه انداختن توی خونم ک شوهرت فلان جاس رفتم خونه رو پیدا نکردم  اما خودش اومد سوار ماشین شد هرچی گفتم توضیح درستی ندادمن الان تمام دیشب حس میکردم جایی رفته کسی براش تولد گرفته

پس امسال کلا تبریک و تولد و کادو تعطیل کن عزیزم خودت بی ارزش نکن واس کسی ک واسش مطمئن نیستی ارزش دار ...

خیلی دلم گرفته چرا براش ارزش ندارم با اینک نه ولخرجم نه بهش خیانت کردم... کلا دوسم نداره.. یبارم وسط دعوا بهم گف بخاطر بچها تحملت میکنم

خیلی دلم گرفته چرا براش ارزش ندارم با اینک نه ولخرجم نه بهش خیانت کردم... کلا دوسم نداره.. یبارم وسط ...

چقدر بد😔

میدونی مشکل کجاس؟

از زیاد خوب بودنت توی این سال های زندگی باهاش 

همش ب فکر جیبش بودی همیشه تولد یادت بوده...خلاصه زیادی خوبی کردی یابو برداشتتش😒ایشششش

خیلی دلم گرفته چرا براش ارزش ندارم با اینک نه ولخرجم نه بهش خیانت کردم... کلا دوسم نداره.. یبارم وسط ...

عزیزم با این احوالات چرا میخوای تولد بگیری براش 

اون مواردی که گفتی نشونه خوبی نیست 

اگه نمیدونی ترکش کنی پس بیخیالش بشو ولی تحصیل و کار داشته باش و شروع کن از نظر مالی خودتو ببند 

بنظرم فکر این چیزا باشی بیشتر بدردت میخوره تا بدست اوردن دل این مرد که داره خیانت میکنه ....

چقدر بد😔 میدونی مشکل کجاس؟ از زیاد خوب بودنت توی این سال های زندگی باهاش  همش ب فکر جیبش بو ...

دلم میخاد زرنگتر بشم  یکم بد بشم خود خواه بشم اصلا اون برام مهم نباشه اما مهارتشو ندارم

چقدر بد😔 میدونی مشکل کجاس؟ از زیاد خوب بودنت توی این سال های زندگی باهاش  همش ب فکر جیبش بو ...

با اینکه شما تعریف کردی تولد چی عزیزم خدا صبرت بده چقدر سخته تحمل این شرایط

عزیزم با این احوالات چرا میخوای تولد بگیری براش  اون مواردی که گفتی نشونه خوبی نیست  اگه ...

حرفت منطقیه اما از نظر مالی صفرم.... لیسانس دارم اما کاری توی این شهرک کوچیک برام نیس.. باید از کجا شروع کنم... نمیدونم

دلم میخاد زرنگتر بشم  یکم بد بشم خود خواه بشم اصلا اون برام مهم نباشه اما مهارتشو ندارم

یاد بگیر جیگر جان یاد بگیر ک بتونی  جلوش واستی کلی کلاس ترفند شوهرداری دارن میزارن چ مجازی چ حضوری شرکت کن بخاطر خودت بخاطر بچه‌ات بخاطر زندگیت

حرفت منطقیه اما از نظر مالی صفرم.... لیسانس دارم اما کاری توی این شهرک کوچیک برام نیس.. باید از کجا ...

کوتاهی نکن بعضی مشاغل در شهر کوچک خوب جواب میده 

باید تحقیق کنی از شوهرت بکش بیرون از امروز برو دنبال زندگی خودت ولی یادت باشه به کسی مخصوصا شوهرت نگی چه خیالی داری بگو حوصله ام سر رفته میخوام مشغول باشم حتی از شوهرت کمک بگیر مطمئنم برای اینکه به کارهاش بهتر برسه و تو حواست نباشه کمکت میکنه پس استفاده کن 

ببین در چه کاری مهارت داری شهرت چه جیزی نیاز داره 

مردم دنبال خرید چی هستن برو آموزش ببین و سخت مشغول باش