2777
2789

دیشب یه دورهمی داشتیم بعد حرف تو حرف شد در مورد کنکورم. بعدش زن داییم گفت دوست داری کدوم دانشگاه بری؟

منم گفتم همین ساری برام بهتره چون ۷ ساله عمومی و شوخی نیست و این حرفا.

♡ G‌od wants it ♡

خب

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدنه خالم بودیم.بعدش موقع شام رفتم کمک کنم برای چیدن میز که پسر خالمم اومده بود کمک. خالم بود تو آشپزخونه فقط.

بهم گفت خوب اگه ساری باشی بهتره خودمم هواتو دارم.

♡ G‌od wants it ♡
مگه نتایج کنکور امدن؟ ک قاطعانه گفتی عمومی سخته شهر دیگه بگذرونی؟

نه ولی سوالات کنکور رو بررسی کردم حدودا میدونم چه رشته ای و تقریبا کدوم دانشگاه ها قبولم.

♡ G‌od wants it ♡
نظر شما ها چیه؟ یا دارم الکی فکر میکنم؟

خدایی واقعابااین یه جمله نمیشه به همچین نتیجه گیری ای کرد😐

چراماخانمااینطوریم هستیم که حتی جواب شلام رو علاقه برداشت میکنیم؟؟😐بهتره خودمونو در این زمینه اصلاح کنیم

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰

یکی از چیزایی که هیچوقت درک نکردم ..علاقه به پسر خاله و عمه و دایی و غیرس...نمیدونم ما اصلا ازدواج این مدلی تا حالا نداشتیم خیلی صمیمی و عین خواهر برادر بودیم...این حرفو پسر خاله من بهم بزنه اصلا به خودم نمیگیرم که دوست داشتنه نمیدونم