2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا نی‌نی سایتیا کارشون همینه یکیو بدبخت کنن و بشینن سرجاشون  انقدر گفتن گفتن زندگی طفلی خرا ...

زندگی که با حرف مردم خراب میشه معلومه بنیادش سست بوده

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بنظرم خیلی احمقه با این مرد بره سر ی سقف تو دوران عقد ک گل نازگتر بهم نمیگن چیا بار همدیگه کردن بعدشم تا وقتی ادم خونه باباشه وهنوز عقده اجازش دست پدر مادرش نه نامزدش

اکثرا نی‌نی سایتیا کارشون همینه یکیو بدبخت کنن و بشینن سرجاشون  انقدر گفتن گفتن زندگی طفلی خرا ...

وا چی میگی 

خودشون کلا دعوا داشتن باهم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
چرا متوجه نمیشم چی میگید🙄🙄🙄

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مثل اینکه شوهرش تهمت خیانت بهش زده. چه ربطی به کاربرا داره 😐

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

عه عه یه روز من نبودم کاپی رففف:/

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐

واااا🤣🤣🤣من اصن نمیدونم کی هس و چی شده ولی حرفت زشته ب شخصه ب عنوان ی نی نی سایتی اینجا کسی رو جدی نمی گیرم

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...