2777
2789

درحالی که بحثی که مخاطبش شما نیستین اظهار نظر میکنین 

و بدون اینکه دلیل آدما رو بدونین خودتون رو عالم و بقیه رو بی‌شعور میبینی؟ 

چرا جامعه ما انقد اعتماد به نفس داره؟ 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

حالا کی گفت ما فک میکنیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بنده خدام همینطوره هرجا نظر میدم مث چی میاد ریپ میزنه و خلاف نظر منو میگه تازه بهمم فحاشی میکنه کم داره خلاصه خوبه تگش کنم 😅

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
چرا عصبانی ای حالا😂

چون هیچی نمیدونن ولی همیشه ادای آدمای خوب و فهمیده رو درمیارن

این اعتماد به نفس الکی اذیت کنندست

وقتی تاپیکی می‌زنید همه حق اظهار نظر دارن حتی عقاید مخالف قرار نیست همه هر چی که شما دوست دارید بگن و تایید کنن و همه با شما هم نظر باشن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وقتی تاپیکی می‌زنید همه حق اظهار نظر دارن حتی عقاید مخالف قرار نیست همه هر چی که شما دوست دارید بگن ...

من تو تاپیک یکی دیگه نظرمو به یکی دیگه میگم 

بعد چرا باید یکی من رو ریپلای بزنه و توهین کنه و فک کنه عقل کله؟