2777
2789
عنوان

چند وقت بعد سقط میشه بارداردشد؟

287 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من فروردین باردار شدم و شیش اردیبهشت سقط شد شاید یکماهش هم نبود ، دکتر گفت تا ۳ ماه بعد اقدام کن الان شده سه ماه و فعلا پریودم خیلی دوسدارم بعد این پریودی باردار بشم و یه نی نی سالم داشته باشم🥺

چش بود سقت شد بچت؟

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 🥺

من پارسال مهر سقط کردم اما هنوز نخواستم اقدام کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما اقذامتو بکن کی معلوم نیست شاید همون ماه شاید بعدا یه دوستی داشتم سقط داشت ۹بعذ باردار شد یکی دیگه سقط داشت هنوز ۴ساله گذشته بچه دار نمیشه دومی کورتاژ کرده بیمارستان حالا شاید به خاطر اون مشکل پیدا کرده ولی بهش فکر نکن فقط اقدام کن زمان دقیق نداره ایشالا که زودتر میشه اینهارو گفتم که ذهنتو ازاد کنی دنبال زمان نباشی 

اصولاً دکترها میگن بعد سه ماه چون اقدام کنید زود میگیره..چون رحم و بدن آمادگی داره و هورمون بارداری ...

اره بعد سه ماه اقدام کن اگه رحمت ضعیف باشه بازم بچه میوفته 

گرمی زیاد بخور 

برا همسرت هم حتما برو دکتر شاید اسپرم همسرت مشکل داشته باشه 

چون اسپرم همسرم ضعیف بود بچه اول سقط شد بعد یه مدت طول کشید باردار بشم

چند ساله که مد شده عزیزم بچه اول هر خانوم بلا استثنا سقط میشه 

وای اینجوری نگو لرزه به تنم انداختی انشاالله بچه بعدیت سالم بیاد بغلت

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
چش بود سقت شد بچت؟

والا دکتر گفت خیلیا اینطورین شاید نطفش ضعیف بوده یا استرس و اینا داشتی اون موقع من میخاستم اساس کشی کنم استرس اونو داشتم وسیلع ام زیاد جابجا کردم و نمیدونستم باردارم اون شلید بخاطراون بوده