2777
2789

چطور از خودتون دورش میکنین تا بتونین زندگی کنین😔؟

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 

هر وقت فکر میره سراغش میزنم تو گوشم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای جدید تو زندگیت باید بیان ک اونا فراموش بشن در واقع فک نکنی بهشون

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

فراموش میکنم

این خوبم نیستا

حل نشده باقی میمونه

ولی از یادم میره

دست خودمم نیست

انقد ازش فرار میکنم که از یه جا به بعد دیگه دنبالم نمیاد

مثلا باید خیلی فکر کنم که یادم بیاد چی ناراحتم میکرد

حالا توی عصبانیت این روند فراموشیم سریع تر هم میشه

الان باهات دعوا کنم و تا سر حد مرگ عصبی بشم، یک ساعت بعد یادم نیست چرا باهات دعوا کرده بودم یادم نمیاد چیا بهم گفتی

مغزم عادت کرده بریزتشون دور

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بهشون فکر نمیکنم 

گاهی هم که یهو یادم میوفته یکی دو ساعت باهاشون درگیرم بعد گریه میکنم و سعی میکنم با یه چیز دیگه خودمو سرگرم کنم تا از فکرم برن بیرون 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

به سختی.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بنویسشون همزمان برو تو همون زمان

زجر آوره ولی همه جوانب آزار دادنت رو بنویس

همه کسا و چیزایی اذیتتت کردن

بعد بگو حتما از سر ناآگاهیشون بوده و آتیشش بزن

و 

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.

بعضی خاطرات اونقدری تلخ هستن ک میمونه ازیاد نمیره ولی من انقدری صبورم ک گذروندم همشون رو ازصبوری خودم بیذارم بیذار ولی سعی میکنم کمتر بهشون فکر کنم چون واقعا عذاب میکشم بافکر کردن بهشون

من برام خیلی سخته بهشون فکر نکنم

خیلی

دارن داغونم میکنن

هر لحظه جلو‌چشممه

فکر کنم باید برای ادامه برم دکتر😔

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 
من برام خیلی سخته بهشون فکر نکنم خیلی دارن داغونم میکنن هر لحظه جلو‌چشممه فکر کنم باید برای ادام ...

این ناراحتی نداره برو پیش روانشناس حلش کن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...