2777
2789

حس های خودت ووابسته ب دیگران نکن یاد بگیر ک برای خودت شاد باشی شادی خودت و درگیر شادی دیگران نکنی. عاقلانه حس عشق رو تو وجودت پرورش بده. بهترین زمان برای اموزش هست سعی کن حتما در کنار هر حرفه ای ک‌پیش میگیری یه هنر بلد باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا اگه میخوای ازدواج کنی با آدم درست ادواج کن

برای اون دختره که تاپیک زده بود انقد گریه کرد

قلبم درد میکنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

این و بدون که بجز خدا  از کسی  انتظار نداشته باش کمکت کنه

با طبیعت انس بگیر و از بودن در اون لذت ببر ،، مخصوصا کوه 

برای داشتن‌تحصیلات و یا یادگیری یه حرفه یا هنر حتما تلاش بکن 

مستقل باش ، تا میتونی کارهات و خودت انجام بده 

سعی کم خودت خودتو خوشحال کنی ، اینکه منتظر بمونی یه نفر بیاد تا شادی و بدات بیاره از بنیان غلطه 

نصیحت افراد دلسوز و گوش بده 

نمیتونی همه‌اطرافیانت و از خودت راضی نگهداری  پس  زندگیتو بکن 

سعی کن راز های زندگیتو به کسی نگی  که فردا از بازگو کردنش سرافکنده نشی 

پس انداز کن ، تغذیه خوب داشته باش 

و اول و آخر همه کارها خدا رو یاد کن  بدون که ناظر به  اعمالته 

چقد صادقانه

بله چون دختران زیادی دیدم که به خاطر دوست شدن و بازی با احساساتشون لطمه ی بزرگی خوردن و به بی راهه کشیده شدن

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
چه هنرهایی میشه چند مورد مثال بزنید.؟

من دور وبرم اینایی تو کار ارایش دایم بودن البته به طور حرفه ای اموزش دیرن وکار میکنن درامد خوبی دارن زندگی خوبیم درست کردن برا خودشون  یا دیزاینر مجالس اونم درامد خوبی داره