2777
2789

من یه هفته رفته خیلی سخته چندین ساعت پشت چرخ بشینی کمردرد وحشتناک میگیری آخرش هم چندغاز با منت میدن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما چقد حقوق میدن؟

چن سال پیش یه هفته رفتم دیگه نرفتم دقیق یادم نیست ولی خیلی کم بود

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
چن سال پیش یه هفته رفتم دیگه نرفتم دقیق یادم نیست ولی خیلی کم بود

ییعنی چرخ بگیرم تو خونه کار کنم ارزش نداره میخوام واسه خودم یه منبع درآمد داشته باشم چه کاری پیشنهاد میدین لیسانس علوم کامپیوتردارم دو تابچه ام دارم

ییعنی چرخ بگیرم تو خونه کار کنم ارزش نداره میخوام واسه خودم یه منبع درآمد داشته باشم چه کاری پیشنهاد ...

در مورد رشته ات زیاد نمیدونم اما فکر کنم بتونی از جاهایی ک متن برا تایپ واین چیزا میدن کار بگیری بیاری تو خونه تایپ کنی خیلی بهتر از سردوزه اطلاعات زیادی درموردش ندارم تحقیق کن ببین کجاها میدن