2777
2789
عنوان

لطفا نظربدین

46 بازدید | 9 پست

من وهمسرم بین آوردن فرزنددوم موندیم.ازشرایطم میگم شمانظربدیندبگین شرایطم خوبه برافرزنددوم داشتن.همسرم شغلش آزاده ماهانه ۵تومن درآمدداره خودم ماهی۷تومن که ماهی۴تومن قسط دارم شغلم کارمندیه تاساعت۳ولی خیلی خسته کنندس کسی هم ندارم  توبچه داری کمکم بدهخونه اپارتمانی داریم ماشین هم داریم یه پسر۷ساله داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیار:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به نظرم دو فرزند خوبه که پسرتون تنها نباشه . 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

خب اگر کسی نیست کمکتون کنه بچه رو بیارید شغلتون چی میشه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

تفریح انچنانی ومسافرت آنچنانی هم تاحالانداشتیم همش درحال وام گرفتن وقسط دادن بودیم که بتونیم خونه وماشین بخریم.خودم۳۲سالمه.باخودم میگم حالاوقت تفریح وبه خودرسیدنه فرزنددوم براچیمونه ازطرفی هم پسرم همش میگه دوست دارم خواهریابرادر داشته باشم