sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 عنوان اینکه میگن زرنگی. خوبه یابد 155 بازدید | 31 پست سلام خشگلا ...اینکه یکی به ادم میگه خیلی زرنگی خوبه یا بد قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !! 1401/05/04 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_که_ستاره_شد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 4234 به من یکی بگه من بدم میاد ♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 به من یکی بگه من بدم میاد به من امروز گفتن آفرین خیلی زرنگی ...اما بهم برخورد قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
s_mahoor عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4467 تا چ کار کرده باشی عزیزمبعضی وقتا مثبته بعضی وقتا منفی ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 خوبه نمیدونم. چرا بدم اومد قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
دختری_که_ستاره_شد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 4234 به من امروز گفتن آفرین خیلی زرنگی ...اما بهم برخورد نمیدونم چرا منم حس میکنم زرنگ یعنی موذی ♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 تا چ کار کرده باشی عزیزم بعضی وقتا مثبته بعضی وقتا منفی شریک احساسیم بهم گفت.....مریض شده بودحالشو پرسیدم ....بعد حالت. تشویقی. گفت آفرین. خیلی زرنگی این. خیلی خوبه ....میگه خوب. بلدی آدم. پاگیر کنی،☹️😂 قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 نمیدونم چرا منم حس میکنم زرنگ یعنی موذی منم همین. حسو دارم قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
اشتياق عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 3719 نمیدونم. چرا بدم اومد منم خودم نمیپسندم،میدونیتو این دوره زمونه این کلمه کمی بار منفی داره و گرنه زرنگ بودن کجاش بده
دختری_که_ستاره_شد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 4234 منم همین. حسو دارم البته بستگی به لحن هم داره ♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 البته بستگی به لحن هم داره حالت تشویقی بود قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 منم خودم نمیپسندم،میدونی تو این دوره زمونه این کلمه کمی بار منفی داره و گرنه زرنگ بودن کجاش بده دلیلش گفتم بخون لطفا قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
دختری_که_ستاره_شد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 4234 حالت تشویقی بود خب اون زیاد بد نیست😂 ♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡