2777
2789

من بعداز سه ماه پریود شدم و امروز روز سومه دوروز قبل و بی حال بودم ولی امروز خیلی کمردد و پادرد دارم. مخصوصا کمرم. قبلنا جاریم میگفت میرفتم سِرُم میزدم خواستم برم یدونه بخرم ولی نمیدونم چیه اسمش. کسی نمیدونه؟دست و پام جون نداره انگار. وقتی بچه دار نشده بودم پریودی هام اصلااااااا درد نداشتم اینقد راحت بودم. از وقتی زایمان کردم تو هر بار پریودی میمیرم اینبار هم که دیگه بدتر از هربار 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

منم پری شدم. روز سوم هستم زانو هام بدجور درد میکنه ولی زیاد دقت نمیکنم ک یادم بره ژلوفین خوردم یکم بهتر شدم توام یدون قرص بخور سرم ضرر داره

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمپول نوروبیون بزن  سرم هم میخوای بزنی ،آب سرم کاری نمیکنه

این امپول رو تو سرم هم میشه زد؟ وقتی میخام امپول بزنم بدتر دستو پام میلرزه حالم بدمیشه. 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

منم پری شدم. روز سوم هستم زانو هام بدجور درد میکنه ولی زیاد دقت نمیکنم ک یادم بره ژلوفین خوردم یکم ب ...

وای درد من اینقدر زیاده که از دقت نکردن گذشته یه گوشه افتادم اصن. انگار ی بیشعوری با تبر زده همه دستو پاهام و شکمم و کمرم و خلاصه همه جامو قیمه قیمه کرده نفهم😭

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘