2777
2789
عنوان

کمبود محبت دارم

428 بازدید | 35 پست

از طرف شوهرم هیچ مجبت نمبینم کاش مثل بعضی زنا بهش خیانت میکردم دلم خنک میشد پسرم ۸سالشه انقدبوسم میکنه یه حرفایی میزنه احساس میکنم از شوهرم فهم و درکش بیشتره دخترمم۶سالشه وقتی گریه میکنم دستمال میاره اشکامو پاک میکنه 

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم دلمو به بچه هام خوش کنم ولی تک و تنهام دلم میگیره شوهرم وقتی خونه مادرشه سرحاله میگهمیخنده دلقک بازی درمیاره واسه ننه و خواهرش ولی خونمون برج زهرمار

چقدر عین منی با این تفاوت که بچه ندارم یعنی شوهرم انقدر سرده که سمتم نمیاد

بزار گمشن فقط وقتی نیازبهم داره میادبغلم میکنه هیچ خوشی ازش ندیدم ده سال اززندگیم رفت وسط یه خانواده عقب مونده بیفرهنگ که به زن احترام نمیذارن به چشم کلفت بش نگاه میکنن و میگن بشین بچه هاتوبزرگ کن

اینکه بدتره

بخدا...😔بعضی شبا میترسم شوهرم وقتی تو خواب وبیداریم بازجوییم کنه همه چیز لوبره🤪داره ازین اخلاقا...آخه من نصف شب بیدارشم یادم نمیمونه چیکارکردم چی گفتم

بهش بگو شاید خودشم از رفتارش خبر نداره...اکثر مردا همینن.بروز نمیدن

چقدر محبت گدایی کنم چقدر بهش بگمو خودمو کوچیک کنم 

بخدا...😔بعضی شبا میترسم شوهرم وقتی تو خواب وبیداریم بازجوییم کنه همه چیز لوبره🤪داره ازین اخلاقا... ...

مگه باخودت حرف میزنی