2777
2789
عنوان

چه کار میکنید که …

135 بازدید | 13 پست

روزهایی که از خواب پا میشید و انگار حالتون بی دلیل گرفتس و حتی در مورد هدف و کاری که میخواستین انجام بدید دچار تردید میشین☹️ چه کار میکنید  تا حالتون خوب بشه … 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ ای دل تو خریداری نداری میزارم و ورزش میکنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
من بلند که میشم سینک تا کله پر ظرفه اوناروبشورم نصف حالم اوکی شده😑😐😐😐😐😐😐😐

اصلا اشپزخونه وقتی مرتب نیست خیلی کسل کننده ست مرتب که میشه احساس میکنی خونه ها دسته ی گل شده

اصلا اشپزخونه وقتی مرتب نیست خیلی کسل کننده ست مرتب که میشه احساس میکنی خونه ها دسته ی گل شده

منن به این فکر میکنم الان شوهرم میرسه خونه و ابروم میره🤣🤣🤣🤣🤣

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم
منن به این فکر میکنم الان شوهرم میرسه خونه و ابروم میره🤣🤣🤣🤣🤣

بدو بدو پس مرتب کن 

نی نی سایت همیشه هست فرار نمیکنه جایی 

ولی شوهرت شاید از شلختگی خونه فرار کنه بره جایی 😂🤪

بدو بدو پس مرتب کن  نی نی سایت همیشه هست فرار نمیکنه جایی  ولی شوهرت شاید از شلختگی خونه ...

شووهرم بنده خدا ناهار خورد و رفت نیم ساعت قبل اینکه بیاد میرم بقیه ظرفارو میشورم

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم