من از ینفر شنیدم هفتهای پونصد😐🤏🏻دوتا سگ داره البته
لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو میبینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب با اون ۵۰۰ چی کار میکنه?هم واکسن میزنه هم غذا میخره?
نمیدونم والا
لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو میبینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
من خودم دو تا گربه دارم😃 ولی مامان بابام سگ دارن هر بار چکاپ و واکسنش ۷۰۰-۸۰۰ میشه، غذا از ایرانی هست (کیلویی ۹۰ تومن) تا خارجی (کیلویی ۶۰۰ تومن) ولی کلا اگر سگ میاری ایرانی نده بهش، مریض میشه داغون میشه طفلک. از طرفی خب اسباب بازیش هست، جایزه، بیرون بردن و...
راست میگه غذاشون گرونه سگ دوستم سرما خورده بود ، ۴ تومن خرج دکترش شده بود
خوبه والا ما ۴تومن پول خرج دکتر خودمونم نمیشه 😅😂
البته این فقط برا غذاشه من کیلویی براش غذا میخرم برا ۳ ماهش کافیه
اگه مریض بشه ۵ تومن ...
من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
ماهی ۲ تا ۲ و نیم براش کنار میزاریم گاهی اوقات کمتر هم میشه
ژرمن شپرد دارم
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪