2777
2789
عنوان

چگونه یک خانوم با کلاس شویم

373 بازدید | 21 پست

بچه ها ب نظرتون چیکار باید بکنیم ک خانوم وعاقلانه باشیم؟من با۲۱سال سن حس میکنم ی بچه ۱۴سالم اما دوروبریام رفتارا وکاراشون خ خانومانس شماها چطورید چیکار میکنید؟ازسیاستاتون ک بلدید بیاید بگید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوماتت رو بالا ببر. از مسائل مختلف با خبر باش ولی زیاد صحبت و اظهار نظر نکن.

قشنگ حرف بزن. کلمات شیک انتخاب کن. اصلا فحش نده.

همیشه خوشرو باش. خودتو با بچه ها یا آدمهای چیپ در ننداز و دهن به دهن نشو.

ظاهرت رو مرتب و آراسته کن. برنامه و هدف داشته باش.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد

اعتماد به نفس دارم ،با کسی درد و دل نمیکنم زندگیم یه راز این بیشتر آدما رو جذاب میکنه ،تو کار کسی دخالت و فضولی نمیکنم، حرف نمیارم ببرم ،آدم آرومی هستم سرم تو کار خودته و به دنبال بهتر کردن خودم نسبت به دیروزم

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
چجوری اخه

سرت تو کارت خودت باشه فقط به فکره اهداف و پیشرفت خودت باش راه درست رو برو و ظاهری آراسته و مرتب داشته باش ..و همیشه تو همه برنامه هات خدا باشه و با توکل به اون پیش برو ..همه اینا انجام بدی .یعنی باکلاس و بدون حاشیه ای ..خودت هم دست کم نگیر همیشه خودت رو خوشگل خوشتیپ و فهمیده بدون 

خدایا شکرت🙏

سلام میانه رو باش،نه کم حرف نه پر حرف،نه خیلی رک

نه منفعل،نه خود رأی نه دهن بین،نه سرسنگین نه خیلی شوخ

و.......

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

با کتاب خوندن شروع کن

اول باید شخصیتت شکل بگیره 

بعد ظاهرت (لباس مناسب و چهره طبیعی و شاداب)

لطفا لبخند بزنید :)

در نهایت نظر شخصیم اینه خودت باش هیچی از این قشنگ تر نیست

از لحاظ ظاهری هم پوششی داشته باش

که بدن نما و زننده نباشه،خوش رو وبا اعتماد به نفس

باش ،با هرکسی درد ودل نکن زیاد به دیگران متکی نباش،استقلال داشته باش 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤