شخصیت آدم معرف آدمه. تو کار هرکسی دخالت نکنیم. سوالایی که به ما مربوط نیست از دیگران نپرسیم. برای خودت ارزش قائل بشی و روی راه رفتن و نشستن و صحبت کردن کار کنی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اعتماد به نفس دارم ،با کسی درد و دل نمیکنم زندگیم یه راز این بیشتر آدما رو جذاب میکنه ،تو کار کسی دخالت و فضولی نمیکنم، حرف نمیارم ببرم ،آدم آرومی هستم سرم تو کار خودته و به دنبال بهتر کردن خودم نسبت به دیروزم
کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم
سرت تو کارت خودت باشه فقط به فکره اهداف و پیشرفت خودت باش راه درست رو برو و ظاهری آراسته و مرتب داشته باش ..و همیشه تو همه برنامه هات خدا باشه و با توکل به اون پیش برو ..همه اینا انجام بدی .یعنی باکلاس و بدون حاشیه ای ..خودت هم دست کم نگیر همیشه خودت رو خوشگل خوشتیپ و فهمیده بدون