2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله توافقیه. یعنی فقط مشاوره؟ اگه نخواستیم مشاور بریم چی؟ یه دفعه میبرن دادگاه

ن باید برید یسری سوال میپرسه ۲جلسه دیگم بعد ازین فکر میکنم مشاوره دارین بعد میفرستن دادگاه اگ حل نشه مشکلتون

ن باید برید یسری سوال میپرسه ۲جلسه دیگم بعد ازین فکر میکنم مشاوره دارین بعد میفرستن دادگاه اگ حل نشه ...

خیلی حالم بده‌. چرا مشاور میفرستن دیگه کسی که میخواد جدا بشه که با مشاور حل نمیشه. فقط یه سری حرفا میاد وسط بدتر حال آدم بد میشه. 

خیلی حالم بده‌. چرا مشاور میفرستن دیگه کسی که میخواد جدا بشه که با مشاور حل نمیشه. فقط یه سری حرفا م ...

خودشم مشاور با سواد نمیزان که اونجا یه بیسواد بی فرهنگ که همه سعیش اینه خانومو له کنه 

yn
باید باهمدیگه بریم؟ 

دوتا جلسه تکی هست، سه تا مشترک ولی میتونی همون جلسه اول، هزینه 5 جلسه رو یکجا پرداخت کنی و بگی نمیخوام تو جلسات مشترک شرکت کنم اذیت میشم

الهی آن ده که آن به

الهی ک قسمت منم بشه از شوهرم جدا بشم خیانتکاره کثافته توروخداااا هرکی پیاممو میبینه بگه الهییی آمین بگید آمین ک شوهرت طلاقت بده ب درستی و بره پی کار خودش منم خوشبخت بشم⁦♥️⁩😭😭😭😭⁦