2777
2789

دوستان منظور از کسی که متوسط پول داره ینی در حد خودش داره تلاش میکنه در میاره نه اینکه چیزیم نداشته باشه در اینده میتونه ویشرفت کنه 

اما کسی ک پولداره پولداره دیگ شاید در اینده بخوره زمین

تعداد رای : 24
نظرسنجی
ازدواج با ادم پولدار کاری ب اصل و نسب ندارم اما بدون عشق و علاقه
2
8%
ازدواج با ادمی ک متوسط پول داره اما باعشق و علاقه
22
91%

والا پول باشه عشق میاد 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من عشق .پایبندی و  تلاش و ازخود گذشتگی و اخلاق  خوب میاره. 

به شرطی ک عشق باشه ها و دو طرفه.

نه هیجانات زودگذره جوونای امروزی .

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
ببخشید بین گزینه ها فقط پول رو گفتید از اخلاق و قیافه حرفی نزدید

خیلیا دغدغه اشون پوله حالا یکی هست پول داره قیافه نداره یکی پول نداره قیافه داره قیافه هم معیار و ملاک نیست اگر عاشق باشی بنظرم همه چیز برات قشنگه