2777
2789
عنوان

خوشبختی یعنی:

255 بازدید | 28 پست

خوشبختی یعنی:

من تو نفس کشیدن

من تو بیرون رفتن

من تو خندیدن

من تو خوراکی خوردن

من تو نینیامون

من تو آیندمون

من تو فیلم دیدن

من تو لب دادن

من تو عاشقی کردن

من تو مهربونی کردن

من تو بوسه های یهویی

من تو آهنگ گوش دادن

من تو و کلی چیزایه دیگه

فقط تو باش عشـقـــــــم

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براخوشبختی همه یه صلوات محمدی پسند😁

اللهم صل الله محمدوآل محمدوعجل فرجهم.امین

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

یعنی مصیبت مستاجری تموم بشه

شنیدم‌ختم بسم‌الله خیلی خوب بود چند نفر تو همین سایت گفتن شماهم ازمایش‌کن‌گلم‌هرشیم‌سوره ی واقعه بحون قبل از خواب 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

خوشبختی یعنی به جایگاهی که میخوام برسم❤

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

خوشبختی  یعنی  اینکه  هفته  بعد   نتیجه  کنکورت  عالی بشه  و  وارد   یه  رشته  عالی  بشی 

خدا  یعنی میشه ؟!🥺⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️