2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر مواقع رفتارش همینه..ب جز مواقعی ک شوخی میکنه تا بخندونه منو مثلا🤐😂

😂

تو که راضی هستی به خدا توکل کن

همه که کامل نیستن با جفتشون کامل میشن

تا بدی نباشه خوبی به چشم نمیاد

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
اصلا بلد نیست شوخی کنه  

اینکه ادم خوبیه ب نطرت رو داری برا ولخوشی من میگی؟

بخدا اینکه فک کنی من از عشقش دارم میمیرم نیست.‌اگه اینجکری بود تردید نمیکردم تو جواب مثبت!

درسته یه کم حس دارم نسبت بهش اما بازم دلم میخواد عاقلانه ترین تصمیم زندگیمو بگیرم

@الوانا

😂 تو که راضی هستی به خدا توکل کن همه که کامل نیستن با جفتشون کامل میشن تا بدی نباشه خوبی به چ ...

اون روزی ک زنگ زده بود؟نمیدونم چرا هول شد بود استرس داشت یا چی بود ک به تته پته افتاده بود هی میگفت مثلا!🤐😂

اینکه ادم خوبیه ب نطرت رو داری برا ولخوشی من میگی؟ بخدا اینکه فک کنی من از عشقش دارم میمیرم نیست.‌ا ...

نه بخدا

یچیزی بهت بگم من راز زندگیم بهت گفتم عالم و ادم ازش بی خبرن

اگه باهاش مونده بودم خوشبختم میکرد ولی شبیه خواسته هام نبود شبیه رویاهام نبود 

من از زندگیم خسته بودم اون تغییرات بهم نمیداد

اگه حس میکنی باهاش خوشبختی ارامش داری باهات صادقه قابل اعتماده و به خواسته هات احترام میذاره ادام بیشتر از این چی می خواد

اون روزی ک زنگ زده بود؟نمیدونم چرا هول شد بود استرس داشت یا چی بود ک به تته پته افتاده بود هی میگفت ...

به نوشتن باهات عادت کرده گاهی زبون نمی چرخه خجالت استرس ولی میبینی جلو ۱۰۰ تا غریبه سخنرانی میکنه بحث میکنه