2777
2789
عنوان

خانمای باردار

69 بازدید | 11 پست

لطفابگین چیکارکنم سونوهم یکی 35 هفتس یکی 37سزارینی هستم ازدیروزبچه محکم تکون میخوره خیلی شدید ویکسره الن رفتم متخصص زنان نبود فتن تادوشنبه هفته بعدنیس دکترسونوهم نیس زایشگاه گفتن دستگاه در نشون میده ممکنه نوزادنارس باشه بهداشت رفتم گفتن ممکنه وقت زایمان باشه چکارکنم

سونو معمولا نشون میده ک بچه نارسه یا نه!

اگه مشکلی نداشته باشه سزارینت میکنن 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو معمولا نشون میده ک بچه نارسه یا نه! اگه مشکلی نداشته باشه سزارینت میکنن 

خب اینجادکترسونونیست تاپنج شنبه متخصص زنان هم تادوشنبه نیست الن چکارکنم نمیتونم برم استان

خب اینجادکترسونونیست تاپنج شنبه متخصص زنان هم تادوشنبه نیست الن چکارکنم نمیتونم برم استان

خب سونوتو نشون دکتر آنلاین بده اون راهنماییت کنه اگه ک وقت زایمانت بود برو زایشگاه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
براساس ان تی ببین چن هفته ای این اخریا سونوهاخطازیاددارن

سونوهاموبراساس تاریخ عادتی که میگفتم میزدن 35هفته اماتاریخ عادتونمیدونستم این سونوی آخری رودکترگفت37هفته البته گفت شکمت 2هفته بیشترم میخوره بهش

خب سونوتو نشون دکتر آنلاین بده اون راهنماییت کنه اگه ک وقت زایمانت بود برو زایشگاه

مرسی الن پیش دکترای مرکزبهداشت بودم گفتن چون سونوهات فرق داره بایدسونوی جدیدبری که طبق اون پیش بریم

زایشگاه منوترسوندن گفتن ممکنه شکت پاره بشه دستگاه دردنشون میده شایدم بچت نارس باشه داروبایدبگیری که بمونه بچه

زایشگاه منوترسوندن گفتن ممکنه شکت پاره بشه دستگاه دردنشون میده شایدم بچت نارس باشه داروبایدبگیری که ...

نه بابا😐 مگه این بچه شدی چی ؟؟؟ شکمت پاره بشه😐😐😐

بیمارستان دولتی کلا اخلاقشون گنده 

برو خصوصی 

مرسی الن پیش دکترای مرکزبهداشت بودم گفتن چون سونوهات فرق داره بایدسونوی جدیدبری که طبق اون پیش بریم

خواهش میکنم گلی🌹💗 انشاالله سالم بغلش بگیری🌹💗