2777
2789
عنوان

یه دقه بیاین

56 بازدید | 9 پست

من کلاس نقاشی میرم رشتمم تجربیه.  والا اینطور شنیدم میگن طراحی دوخت خوبه و فلانه و بهمان .

حالا اگ دانشگاه نرم برم طراحی دوخت دانشگاه ؟

یا حالا اگ‌قبول شدم دانشگاه برم آموزشگاه طراحی دوخت باهاش نقاشی ام ادامه بدم ؟ کدوم بهتره یا کلا نرم طراحی دوخت . نقاشی رو حتما میخوام ادامه بدم ! تو رو قرآن منم جای خواهرتون جواب بدین ‌. قول میدم شوهر کردم کلی تاپیک مادرشوهری بزنم ج بدین🥲

خسته و امیدوار

چقد درس میخونی؟؟ منم رشتم تجربیه امسالم کنکور دارم و علاقه هم دارم ولی طراحی لباسم دوس دارم هر دوت ...

روزی شیش ساعت خیلی بخونم . البته میرم یازدهم امسال 

خسته و امیدوار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁👍

بنظرم برو دنبال علاقت .ب چیز دیگه ای فکر نکن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
چقد درس میخونی؟؟ منم رشتم تجربیه امسالم کنکور دارم و علاقه هم دارم ولی طراحی لباسم دوس دارم هر دوت ...

یعنی بدم آموزشگاه بهتره ؟ اگ‌قبول نشدم میرم دانشگاه طراحی دوخت .

اگ شدم میرم کلاسش . نقاشی هم ادامه میدم‌ ولی خیلی وقت گیر نمیشه؟ بستگی به رشتمم داره

خسته و امیدوار

یعنی میتونم از نقاشی هم درآمد داشته باشم ؟ خیلی دوست دارم حس کنم اولین دستمزد آدم چه حسیه

اره مدرس بشی  یا  تابلو بکشی بفروشی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یعنی بدم آموزشگاه بهتره ؟ اگ‌قبول نشدم میرم دانشگاه طراحی دوخت . اگ شدم میرم کلاسش . نقاشی هم ادامه ...

خب بستگی داره چی دوس داری قبول شی مثلا کسی که پزشکی قبول میشه به اندازه کافی درساش سنگینه