2777
2789

سلام خانما خواهش میکنم کمکم کنید واقعا جز اینجا دیگه کسی رو ندارم ازش کمک بخوام الانم خیلی سردرگمم

من چندروزیه با یه آقایی اشنا شدم ایشون اصلا به ازدواج اعتقادی ندارن ینی اصن دین رو قبول ندارن ولی گفتن بخاطر اینکه تو معتقدی و اینا حاضرم این عقیدمو عوض کنم ولی این وسط یه مشکلیه رابطه میخواد اونم کامل.... الان نه یه چندماه دیگه ولی میگه لذتش به قبل ازدواجه بعدشم من که تورو زن خودم میدونم پس دیگه بعدش چه فایده داره و... کلا خواسته هایی داره که شوهر از زنش میخواد میگه کلا ازدواجو قبول ندارم مهم دل ادمه

من خودمم اصلاا قبول ندارم حرفشو الانم میخوام تموم کنم نمیدونم چجوری بگم.

اخه فوقش به ازدواج هم کشیده بشه مطمئنم خانوادم مخالفت میکنن چون مادرشو توی بچگی از دست داده پدرشم ترکش کرده من مشکلم فقط این قسمت رابطس واگرنه هم خیلی پولداره هم اون چیزایی که یه دختر از زندگی میخواد میتونه براش فراهم کنه ولی این خواسته هاش خیلی منو میترسونه همشم میگه من و با پسرای دیگه مقایسه نکن من از بچگی با درد و سختی بزرگ شدم چون هیچ کسو نداره...

ولی خب میترسم از کات کردن چون شغلش یجوری هست که هرکاری ازش بر میاد انجام بده

لطفا کمکم کنید

چقد آخه باید ساده باشی ک رابطه قبول کنی 

بگو همونطور ک تو ازدواج قبول نداری منم رابطه قبل تعهد قبول ندارم 

پول و .. ب چه درد میخوره باید انسان و شریف باشه...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نذارباهات رابطه داشته باشه قبل ازدواج هیچوقت بخدا پشیمون‌ میشی اگه واقعامیخوادت میادخواستگاریت اگرهم نه که کلا بی خیال شو خودتوبدبخت نکن بخاطر شهوت شیطانی زودگذره اون 

کارخوبه خدادرست کنه...

این آدم کجاش هر چی یه دختر بخواد رو داره؟!!

رابطه قبل از ازدواج میخواد، به ازدواج اعتقاد نداره. کسی رو هم نداره. شغل خاصی هم داره. عقابدش هم که با تو متفاوته. چه کیس بیخودیه. گولشو نخور. خام نشو دختر.

هر چه زودتر باهاش بهم بزن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

سلام عزیزم چطورباهم آشنا شدین؟؟وقتی شغل به این مهمی داره؟خواهر اگر دختری و باکره ای هیچوقت نزارتا بعدعقدبهت دست بزنه ، ببین این ادما چون هیچ عاطفه و محبتی ندبدن میتونن خیلی راحت طرف و ول کنن برن براشون مهم نیست ،میترسم ازت سیرررررررررررررر رابطه بخادبعدولت کن

هیچوقت نذارباهات رابطه داشته باشه قبل ازدواج هیچوقت بخدا پشیمون‌ میشی اگه واقعامیخوادت میادخواستگاری ...

چجوری تموم کنم بنظرتون؟

من واقعا دارم اذیت میشم توی این رابطه ولی این یه ادم معمولی نیس ک بگین بلاکش کن یا دیگه پیامش نده واسه همین میترسم.

چجوری تموم کنم بنظرتون؟ من واقعا دارم اذیت میشم توی این رابطه ولی این یه ادم معمولی نیس ک بگین بلاک ...

یهو ولش نکن ، کم کم سردشو بعدشم وقتی دید اهل رابطه نیستی خودش ولت میکن جالب برام چرا به توگیرداده این همه هستن زنای که رااااحت قضیه رابطه اش رو حل میکنن

سلام عزیزم چطورباهم آشنا شدین؟؟وقتی شغل به این مهمی داره؟خواهر اگر دختری و باکره ای هیچوقت نزارتا بع ...

توی تلگرام

والا منم گفتم بهش که تو چرا حرف از رابطه میرنی میگه چون زنمی و از این حرفا میگه اونقدر دخترا بودن که دلشون میخواسته باهام رابطه داشته باشن خودم قبول نکردم نمیدونم چرت میگه یا نه ولی میدونم ادم مهمیه اصن نمیدونم این چی بود خدا سر راه من گذاشتتت دارم دیوونه میشم اصن

توی تلگرام والا منم گفتم بهش که تو چرا حرف از رابطه میرنی میگه چون زنمی و از این حرفا میگه اونقدر د ...

هیچی بابا اهمیتش نده بخاطراینم بخای خودتوناراحت کنی ،خودش میره وقتی دید س ک س ی در کارنیست

خب شمارتوعوض کن مطمعن باش هیچکاری نمیکنه ایقددختردورش ریخته که نیازش برطرف کنن براش که اسمتم فراموش ...

به نظرتون واسه یه هکر و اینا شماره عوض کردن مشکلی رو حل میکنههه؟

اره والا خیلیم دختر دورش ریخته نمیدونم چرا گیر داده به من...

یهو ولش نکن ، کم کم سردشو بعدشم وقتی دید اهل رابطه نیستی خودش ولت میکن جالب برام چرا به توگیرداده ای ...

از اول میدونست اهلش نیستم مغز لعنتیمو کم کم شستشو داد

دودفعه هم اومدم تموم کنم مستقیم نگفته نمیذارم ولی یه حرفایی اون موقع زده که باز خودم گول خوردم.

هیچی بابا اهمیتش نده بخاطراینم بخای خودتوناراحت کنی ،خودش میره وقتی دید س ک س ی در کارنیست

دیگه حتی یلحظه هم نمیخوام کشش بدمم ولی میدونم نمیره باز مخمو میزنه لعنتی.