2777
2789

باورتون میشه.  همسرم هم بود اصلا توجه ب دخترم نمی‌کرد همینجور چسبیده بود دنبال. رفیقاشو 

حالم ازش بهم میخوره 

چون محبت ندیدم 

بعد دایم ب من گفت.  شوهرت کنارت اومدمن  گفتم ن 

میدونید.  من آخرش باید طلاق بگیرم این قسمت الکی نصیب من شد این بختم خراب شد ب خاطرش 

وقتی میدیم همون رفیقاش ول نمیکنه. حالم ازش بدتر.  بهم میخوره 

اعصاب داداشم خیلی بهم ریختس.   هم دل نگران  منع 

من چطور.    جهازم ببرم خونه بابا 

من دلم نمیاد جهازم تو این شهر. نابود بشه 😔😔😭

الان. منو دایم رسوند خونم. وقتی دید تنهام.   کلی غصه خورد 

همش. می‌پرسه. حال منو و غصه میخوره 

چون من معصوم هستم من بیگناه هستم 

الان منو پیاده کردن. لحظه خداحافظی خیلی سخته.  تو دیار و غربت باشی 

و.    تنها تنها 

چرا خدا چرا این حق و سهم من نبود. 

کاش ب پسر خاله ام شده بودم. خیلی خوشبخت تر بودم.  

کاش ب خاستگارم ک پسرخاله شوهرمه شده بودم 

فکنم خوشبخت بودم آها لعنتی. سپردمت ب اون بالای 

دلم کبابع   

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همینجوره

ببین منو نامزدم هم رفتیم عروسی چون میدونستم رفیق هاش خیلی وقته ندیده دوست داره پیششون باشه خودم گفتم بره 

و اینکه من با زن داشش و دخترای فامیلش خوش گذروندم

امضات و خوندم برا سلامتی دخترت صلوات فرستادم 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
فداتون 

ان شاءالله همه چی درست شه

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
عروسی کی بود که هم شما هم شوهرت اونجا بودین،،،داییت چرا غصت میخوره؟شوهرت پسرشه

ن همسرم غریبه.  خوب دایم می‌دونه خواهر زاده. یعنی من تو سختی ام.   مشخصه. دلسوزع.   و نگرانه 

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃