2777
2789
عنوان

خرگوش دخترم دیشب مرد.

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 55 پست
اینکه پیشنهاد می‌دید یکی دیگه بخره مگه قاشق بوده یه موجود زنده‌ست گناه دارن

خوب حالا چیکار میشه کرد وقتی مرده، جز خریدن یه حیوون دیگه؟! 

آدمم بود مجبور بودن چالش کنن دیگه م زنده نمیشد. اون که حیوونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه بی شرف خیلی سخته زجرکش شدن یه زبون بسته

اره من که دلشو نداشتم ولی خواهرم میگفت با نگاهش بهم التماس میکرده. چهار تا داشتم .دو تاشون دوقلو بودن.یکیشون شبا رو شونم میخوابید ولی یکیشون خیلی وحشی بود.یه بار امتحانی انگشتمو گذاشتم دهنش نزدیک بود قطع کنه ول نمیکرد انگشتو خدا رحم کرد

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
باز خوبه بهش خوب رسیدی و هر کاری از دستت برمی‌اومده انجام دادی💔

بازم عذاب وجدان دارم.همه ش می گم چرا تا دیدم بی حاله نبردمش دکتر😭

بیدلی در همه احوال خدا با او بود*
او نمی دیدش و از دور خدایا می کرد*
چشمم ترسیده😭

آخی عزیزم خدا بهتون صبر بده یعنس چی خورده اینجوری شده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خوب حالا چیکار میشه کرد وقتی مرده، جز خریدن یه حیوون دیگه؟!  آدمم بود مجبور بودن چالش کنن دیگه ...

نخریم مگه مجبوریم. به خصوص تو زندگی شهری ظلمه. حداقل تو روستا فضای بهتری هست برای نگهداری

این مرحوم رو هم به سرپرستی گرفته بودن خدا خیرشون بده.

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

بازم عذاب وجدان دارم.همه ش می گم چرا تا دیدم بی حاله نبردمش دکتر😭

منم یه بوقلمون داشتم خودم از تخم درش آوردم. بزرگ شد. جیگر خورد بدحال شد. مامانم هی گفت برو براش دارو بگیر. تب کرد از عفونت و مرد. تا چند وقت مامانم گریه می کرد میگفت اگر دارو گرفته بودی اینجوری نمیشد منم عذاب وجدان گرفته بودم. 

آخی عزیزم خدا بهتون صبر بده یعنس چی خورده اینجوری شده

غذاش مثل همیشه بود.

نمی دونم چرا اینجوری شد طفل معصوم😭

آخی!!! طفلکی.  خرگوش خیلی مظلومه. چقدر بعد از نصف شدن صورتش مرد؟!

زیاد طول نکشید.بابام بردش تو بیابونا تا راحت جوون بده.دلمونم نمیومد خلاصش کنیم زجر نکشه.جالبه توو لونشون هم بودن گربه دست انداخته بود

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
منم یه بوقلمون داشتم خودم از تخم درش آوردم. بزرگ شد. جیگر خورد بدحال شد. مامانم هی گفت برو براش دارو ...

چه ناراحت کننده.شایدم به هر حال می مرد💔