2777
2789
عنوان

خرگوش دخترم دیشب مرد.

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 55 پست

اخی:((((

میخوام بگم با تمام وجودم شمارو درک میکنم من خرگوش نداشتم ولی جوجه پرندم قشنگ جلوی چشمام همینجوری مریض و زجر کش شد و مرد💔 بردیمش دکتر ولی بازم داروهاش روش اثر نکردن 

با تمام وجودم درکتون میکنم چقدر سخته امیدوارم قوی باشین و با این قضیه کنار بیاین🙂

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی:(((( میخوام بگم با تمام وجودم شمارو درک میکنم من خرگوش نداشتم ولی جوجه پرندم قشنگ جلوی چشمام هم ...

ممنون عزیزم

امیدوارم😭

چه قدر طول کشید تا باهاش کنار بیایید؟

بیدلی در همه احوال خدا با او بود*
او نمی دیدش و از دور خدایا می کرد*
ممنون عزیزم امیدوارم😭 چه قدر طول کشید تا باهاش کنار بیایید؟

❤❤

من اوایل خود به خود اشکام میومد جلوشونو میگرفتم سردرد میشدم، به نسخه ی دکترش که نگا میکردم دلم خیلی به درد میومد که دیگه پیشم نیست😭 ولی بعد چند روز خود به خود حالم بهتر شد ولی هیچ وقت مثه قبل نشدم فقط با یاد اون خاطرات یه خنده ی تلخ میزنم

ولی بستگی به احساسات خودتون داره که بتونین کنار بیاین یا نه،  چون من خیلی به حیوانات زود وابسته میشم دیر کنار میام ولی شمارو نمیدونم ولی باید خودتونو مشغول نگه دارین و تا خاطرات خرگوشتون اومد به ذهنتون سریع حواستونو پرت کنین اینجوری راحت تر کنار میاین:) 

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
آخی!!! طفلکی.  خرگوش خیلی مظلومه. چقدر بعد از نصف شدن صورتش مرد؟!

دقیقا خرگوش بی آزارترین و معصوم ترین حیوونه.

حداقل حیوانات دیگه جیک جیک و میو میو و...می کنن.

خرگوش هیچی😭😭😭😭😭

دقیقا خرگوش بی آزارترین و معصوم ترین حیوونه. حداقل حیوانات دیگه جیک جیک و میو میو و...می کنن. خرگو ...

آره. دقت نکرده بودم. خرگوش بی صداست

البته لاک‌پشت و ماهی هم همینجور

حالام خودتو ناراحت نکن. همینقدر عمرش بوده دیگه. 

به بهترین شکل ازش مراقبت کردین. 

جز لاکچری ها بوده خرگوش تون... 

اگر دخترت خواست یه دونه دیگه براش بیار

آره. دقت نکرده بودم. خرگوش بی صداست البته لاک‌پشت و ماهی هم همینجور حالام خودتو ناراحت نکن. همینقد ...

ممنون از همدلی تون عزیزم❤

منم یه بوقلمون داشتم خودم از تخم درش آوردم. بزرگ شد. جیگر خورد بدحال شد. مامانم هی گفت برو براش دارو ...

خب چرا نرفتی بگیری عذاب وجدانت واقعا حق بود بی دلیل نبود

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=) مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼
ممنون از همدلی تون عزیزم❤

عزیزم واقعا سخته ادم نمیتونه عین بچت میشه جونت میشه واقعا قابل گفتن نیست   یه خرگوش دیگه نخر اسباب بازی که نی یکی به سرپرستی بگیر واسش قبر خوشگل درست کنین  مطمءن باشین جاش تو بهشته به ی طفل معصوم دیگه پناه بدین

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=) مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼