2777
2789

عزیزان من هفته ۱۱ هستم، پهلو درد سمت چپ دارم

البته با استراحت و خوابیدن بر روی پهلوی راستم خوب میشم

اما چند ساعت بعد ممکنه باز بگیره. و باز با استراحت خوب میشه.

پهلوی چپ بیشتر سمت کمرم درد میگیره و تیر میکشه.

تازه آزمایش و کشت ادرار دادم. عفونت ندارم.

ب نظرتون طبیعیه؟ تجربه دارین؟ 

اینم بگم چیزی میخورم سر معدمم درد میگیره، حالت تهوع و سر دردم دارم اکثرا. و شیافم روزی ۲تا مصرف میکنم.

ممنون میشم تجربتونو بگین راهنماییم کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه بچه داره جا باز میکنه برا خودش هر دردی داشتی طبیعیه🤣 غیر خونریزی پ لکه بینی

خداروشکر اینارو ندارم

اما کلکسیونِ تیر کشیدنی معده و کمر و پهلو و سر 🥴

فداش بشم جاش راحت باشه، همه جور دردی رو ب جون میخرم. فقط سالم و سلامت باشه انشالله🤲💙

خداروشکر اینارو ندارم اما کلکسیونِ تیر کشیدنی معده و کمر و پهلو و سر 🥴 فداش بشم جاش راحت باشه، هم ...

انشالله بسلامتی باشه گلم

بنظرم از الان ب اینا نگو درد😁 بذا اخرا میفهمی دررررد واقعیو اذیتیو

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
منم دارم پهلوی چپم  سمت تخمدانها  زیاد راه برم  میگیره برا من 🤕 البته اوایل باردار ...

من پارسال جراحی لاپاروسکوپی کردم و لوله چپم رو درآوردم.

شاید جای اون باشه ک تو بارداری بهش فشار میاد درد میگیره

کسی هست اینجا؟؟؟؟؟ امشب من پهلوم اولش یکم تیر کشید و لی بعد در حالت عادی درد نداره.الان نفس عمیق میخام بکشم درد میگیره تا معدم. از زمان تخمک گذاریم هم سینه درد و نمیتونم رو شکم بخوابن از سینه درد.از بغل درد میکنه سبنه ام.نوکش نیس.از تخمک گذاری تاحالا خوب نشده ک واسم سوالخ. و یکم تیر کشیدن زیر دل دارم امروزم روز ۲۲ سبکلم بود.امکان داره باردار باشم ؟۱۸ ماه اقدامم...