2777
2789
عنوان

بچم مبلارو با خودکار خط خطی کرده!!!

382 بازدید | 19 پست

چیکار کنم پاک شه؟

با پودر ماشین شستم ولی پاک نشد

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

اسپری چند منظوره بزن بعد پاک کن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپری چند منظوره بزن بعد پاک کن

واقعا پاک میشه؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
با تافت مو پاک میشه  تافت بزن به اونجا که خودکاریه بعد با ابر بکش میره  اول ی گوشه رو ام ...

چقد خوب

شما امتحان کردی قبلا؟

اره عزیزم البته من رو لباس امتحان کردم  ولی به دوستم گفتم روی مبلش خودکاری بود پاک شد

واقعا سپاس🙏🏻

واقعا پاک میشه؟

بله، فقط اگه حاوی سفید کننده باشه نزنی ، بعضیاش سفید کننده دارن ، مثل دامستوس،

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم من امتحان کردم با تافت مو در کسری از ثانیه پاک‌میشه

اره چقد خوب 

حتما فردا امتحان میکنم😎