2777
2789
عنوان

بچم مبلارو با خودکار خط خطی کرده!!!

382 بازدید | 19 پست

چیکار کنم پاک شه؟

با پودر ماشین شستم ولی پاک نشد

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

اسپری چند منظوره بزن بعد پاک کن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپری چند منظوره بزن بعد پاک کن

واقعا پاک میشه؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
با تافت مو پاک میشه  تافت بزن به اونجا که خودکاریه بعد با ابر بکش میره  اول ی گوشه رو ام ...

چقد خوب

شما امتحان کردی قبلا؟

اره عزیزم البته من رو لباس امتحان کردم  ولی به دوستم گفتم روی مبلش خودکاری بود پاک شد

واقعا سپاس🙏🏻

واقعا پاک میشه؟

بله، فقط اگه حاوی سفید کننده باشه نزنی ، بعضیاش سفید کننده دارن ، مثل دامستوس،

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم من امتحان کردم با تافت مو در کسری از ثانیه پاک‌میشه

اره چقد خوب 

حتما فردا امتحان میکنم😎