2777
2789
عنوان

لطفا كمكم كنيد

79 بازدید | 9 پست

من باردارم ماههاى آخرمه شوهرم هم كتكم زده هم سرم فقط داد و بيداد كرده بخاطر بچم جيكم درنمياد فقط تنها چيزى كه ميخوام يكي كمكم كنه كه وجودش رو بيخيال بشم و مرده فرضش كنم تويه بدترين شرايط به خودكشي هم فك كردم

ماه اخر هم مرد استرس و اضطراب زیادی داره هم خانم باردار 

مخصوصا اوج بالای هورمونهاس .

ترس و استرس و شرایط تازه و ..‌‌‌.

سعی کن بیشتر ازش دور باشی کاری به کاریش نداشته باش زیاد باهاش حرف نزن این ماهم بگذره عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ماه اخر هم مرد استرس و اضطراب زیادی داره هم خانم باردار  مخصوصا اوج بالای هورمونهاس . ترس و ا ...

ميدونيد از اول همين داستان بوده كل بارداريم رو زهرمار كرده حتى چندبار به زبونش اورد كه نميخوادش و بهم خيلي راحت ميتونه بگه برو فقط من راه پس ندارم مجبورم خودشم اينو ميدونه الان كه مجبور به اين زندگي هستم ميخوام راه خودمو برم ببخشيد همين لحظه چشمامم گريون. بود اينارو براتون نوشتم و بهتون سردرد دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميدونيد از اول همين داستان بوده كل بارداريم رو زهرمار كرده حتى چندبار به زبونش اورد كه نميخوادش و به ...

الان پاشو یه لیوان اب بخور عزیز 

این طفلی به امید یه زندگی شاد و خوب شما رو به عنوان پدر و مادر انتخاب کرده گناه داره 

الان پاشو قران رو بردار به نیت فرزندت باز کن ببین چی نوشته 

بجه رو و خودت رو بسپر به خدا 

بگو خدایا 

من میخوام یه مادر قوی باشم از امانتت خوب و کامل نگه داری کنم 

عزیزم به خاطر بچه قوی باش 

باور کن من با بخیه زایمان توی دادگاه بودم از برادرشوهرم شکایت کرده بودم 

از اون طرف بعدش زن سابق شوهرم اومد جلو در ابرو برامون نذاشت شکایت و دادگاه و ..‌

از این طرف شوهرم از فروردین خونه س داریم از پس اندازمون میخوریم 

کلا همش دردسره زندگی .

ولی یه فرشته معصوم دارم به خاطر بچه م لبخند میزنم به خاطر این امانت خدا باید محکم باشم 

توام میتونی عزیزم .

هر زمان دلت خواست صدام بزن حرف بزنیم فکرای بدم نکن 

شوهرتم باور کن خوب میشه بچه رو ببینه الان قبل زایمان بیشترشون روانی میشن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
الان پاشو یه لیوان اب بخور عزیز  این طفلی به امید یه زندگی شاد و خوب شما رو به عنوان پدر و ماد ...

چقد با اين حرفاتون اشك ريختم الان تروخدا واسم دعا كنيد به حق اين شبا خدا خودش بهم نظر كنه من زندگيمو باختم ولي تنها اميد اين دنيام اين بچه هست شما نميدونيد من چه شب و روزهايي كه كتكها و تحقيرها نديدم شايد خيليا بتونن بيان راحت بگن جدا شو ولي هيچكي از زندگي هم خبر نداره من واقعا راه پس نداشتم گفتم حتي شده گاها به يه مرحله اي رسيدم به خودكشي فك كردم ولي باز ادامه دادم ٦ ساله از گلوم آب خوش پايين نرفته نميدونم چرا سرنوشتم اينجوري شد ولي ميدونم خودم و بچم تنها شخص زندگيم هستيم دلم خيلي خونه اگه اينارو نميگفتم ميمردم همسر من از خونه زندگي فراريه كل زندگيم با تنهايي گذشته بخوام هم بهم توجه كنه به باد كتك و دعوا ميگيره ميدونيد واسم مهم نيس فقط نميدونم به عنوان فقط يه انسان نميگه يه لحظه بارداره خدارو خوش نمياد اين بلاهارو سرش بيارم بنظرتون خدا ميبينه فقط ساكته ؟!!!!!

چقد با اين حرفاتون اشك ريختم الان تروخدا واسم دعا كنيد به حق اين شبا خدا خودش بهم نظر كنه من زندگيمو ...

متاسفم عزیزم 

امان از بیکسی امان از تنهایی 

بذار این بچه بیاد میشه همه کست 

خدا هست میبینه و قادر هست ولی وقتی خود ادم نخواد چی 

به زور نمیشه 

فقط خدا کنه یه روزی انقدر قدرت داشته باشی که خودتو و بچه ت رو نجات بدی اگر ادم نشد 

باور کن خیلیها توی این شرایط بودن از ترس تنهایی و بیکسی و نداری و نداشتن جا و مکان موندن و یه روز طرفشون ادم شده فقط دعا میکنم شوهرت به زودی زود یه تلنگری بخوره 

متاسفم عزیزم  امان از بیکسی امان از تنهایی  بذار این بچه بیاد میشه همه کست  خدا هس ...

تنها خواسته من هم از خدا همينه و اونقد قدرت داشته باشم يه روز بتونم خودمو بچمو نگه دارم، يه دنيا ممنونم بخاطر حرفاي خوبي كه بهم زدين گاها فرشته ها مثل يه آدم مهربون و يا حتي مثه كسي كه نميشناسي سرراهت ميان ميدونم شما يكي از اون فرشته ها امشب براي من هستين به حق همين شبا از خدا ميخوام هرچي حاجت دل قشنگتون هست نصيبتون بشه من كه خودم خيلي محتاجم به يه نگاه اون بالايي كه به حال منم فكري كرده باشه 

تنها خواسته من هم از خدا همينه و اونقد قدرت داشته باشم يه روز بتونم خودمو بچمو نگه دارم، يه دنيا ممن ...

خدا بزرگه بسپر به خودش

بیشتر سعی کن جلو شوهرت نباشی اون اعصاب نداره تو دوری کن عزیز 

وظیفه م بود ما اینجا لااقل باید هوای همو داشته باشیم 

به خودت و بچه ت و اینده فکر کن 

قراره ببریش پارک ببریش گردش دنیای زیبا رو فقط بهش نشون بدی 

[QUOTE=246078114]خدا بزرگه بسپر به خودش بیشتر سعی کن جلو شوهرت نباشی اون اعصاب نداره تو دوری کن عزیز  وظیفه م ...

الان اتفاقا ميخوام واسه خودمو بچم زندگي كنم واسه همين دنبال راهكار هستم چون كه ديگه اين آدم براي من تموم شده تويه زندگيم اجبار منو به اين زندگي وصل كرده نه عشقي نه علاقه اي هيچي

[QUOTE=246078114]خدا بزرگه بسپر به خودش بیشتر سعی کن جلو شوهرت نباشی اون اعصاب نداره تو دوری کن عزیز ...

تقریبا ما هم همینیم 

چاره چیه باید بسوزیم و اینده بچه هامون رو بسازیم