2777
2789

من چون همسرم هیچ به نامش نیست ومال واموالی نداره وبیکار درخواست مهریه دادم به خاطر مشکلاتی که برام به وجود اورد واینکه من الان عقد هستم . میخاستم بدونم کسی بوده که درخواست مهریه داده .جلسه رسیدگی چطور بوده قاضی چه برخوردی کرده و اینکه چقدر همکاری مکنند با خانم ها چون شنیدم جبهه میگیرن قضات برای مهریه لطفا تجربه دارید کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم این میدونم خیلی ها میگین پیش قسط به احتمال بالا نداره . واینکه جلسه دادرسی قاضی چ سوالاتی ...

توی دادگاه از پسره میپرسن که چی داره اگه بگه چیزی ندارم ازش درخواست شاهد میکنند که شاهد هاش رو بیاره اگه شاهد ها تائید بکنند که چیزی نداره قسط بندی میکنند اگه واسه قسط هم نداشته باشه بهتون میگن که به تفاهم برسین و از خود شما هم میگن که یه چیزی به عنوان مهریه ازش بخوایین تا تفاهمی جدا بشین

توی دادگاه از پسره میپرسن که چی داره اگه بگه چیزی ندارم ازش درخواست شاهد میکنند که شاهد هاش رو بیاره ...

یعنی ممکن برای قسط بندی هم بگه ندارم . اگر بگه قسطم ندارم .باز امکان جلبش نیست 

یعنی ممکن برای قسط بندی هم بگه ندارم . اگر بگه قسطم ندارم .باز امکان جلبش نیست

میفته زندان تاا براش سند بزارن اگه سند نزارن زندان میمونه ولی اگه سند بزارن بیااد بیرون ولی بازم مهریه رو نده سندی که گذاشتن میره برا مزایده

میفته زندان تاا براش سند بزارن اگه سند نزارن زندان میمونه ولی اگه سند بزارن بیااد بیرون ولی بازم مهر ...

با قانون جدید یعنی امکانش هست این اتفاقی که فرمودین بیفته

اگه سوالی داشته باشین ازش میپرسم

حقیقتش من خیلی استرس دارم چون خیلی از وکلا پردنده مهریه من قبول نکردن چون‌گفتن شانسی ندارم . ایا خودم اقدام کنم مشکلی پیش نمیات