2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شروع کرده بودیم حرف زدن اسممو سنمو شهرمو براش گفتم

اوه نمیشه پیجوند پس

برو عذرخواهی کن خودت و بزن به اون راه دیگه بگوو شیطون گولم زد و خودم پشیمون شدم میخواستم فقط ببینم چجوریه بعد بلاک کنم و از این حرفا

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
اوه نمیشه پیجوند پس برو عذرخواهی کن خودت و بزن به اون راه دیگه بگوو شیطون گولم زد و خودم پشیمون شدم ...

اخه قبلا هم چند بار اینکارو کردم .دارم میمیرم حالم خیلی بد

تازه شروع کرده بودیم حرف زدن اسممو سنمو شهرمو براش گفتم

پس برای مادرت متاسفم که با گفتم اسمو مشخصات چنین حرفی زده  استرس نداشته باش عزیزم این چیزا عادیه رفتار مادرتو عادی نیست این نشون میده که شبیه یه مدیره و قرار نیست با بچه هاش شبیه دوس رفتار کنه

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
اخه قبلا هم چند بار اینکارو کردم .دارم میمیرم حالم خیلی بد

حرف زدن عادی با جنس مخالف ایرادی نداره ادم با انواع واقسام ادم ها روبرو میشه واجتماع اقایون وخانومارو بیشتر میشناسه چرا عذاب وجدان داری واسترس؟؟؟؟!!!

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
پس برای مادرت متاسفم که با گفتم اسمو مشخصات چنین حرفی زده  استرس نداشته باش عزیزم این چیزا عادی ...

تازه بهم گفت میرم خودمو میکشم از دستت .من توعمرم کار بدی نکردم بخدا