2777
2789
عنوان

آرامش این لحظه مو دوس دارم 🥰😍

92 بازدید | 3 پست

خداروشکر

سکوت و ارامش این ساعت از خونه رو خیلی دوس دارم

عاشق زندگی ام و در تلاشم که در لحظه زندگی کردن و لذت بردن از چیزای ساده مثل اب خنک ؛ شربت ، یه دمنوش عصرگاهی و موزیک یا اصلا صدای پرنده ها و سکوت خونه لذت ببرم 

منم مثل همه شما مشکلات خودمو دارم

اما دارم تلاش مبکنم دیگه لحظات عمرمو حروم نکنم

انقدر فکرمو درگیر گذشته و اینده و دیگران و .. نکنم

فقط تو همین لحطه زندگی کنم 

خداروشکر موفق شدم تا حدودی 

و خیلی خوشحالم

حالا یه چیزی بگم؟ از روزی ک دارم تلاش میکنم از چیزای ساده لذت ببرم و در لحطه زندگی کنم همششششش خوش شانسی میارم😍

افرین

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما هم برای آرامشتون تلاش کنید

فکرتونو درگیر مشکلات نکنید

مشکلات برای همممه هست 

این زندگی خیلی سریع میگذده و ما خیلی زود پیرمیشیم

قدر داشته هاتونو بیشتز بدونید