2777
2789

من امروزتاریخ پریودمه ماه قبل سوم پریودشدم الان دوروزه کمرم دردمیکنه وازطرف راستم تانافم تیرمیکشه یهویی بلندمیشم ...امروزهمش فکرمیکردم پریودشدم میرفتم دستشویی ترشح بی رنگ وبدون بوبودفقط الانم قطع شده به نظرتون ازعلام بارداری هست ؟اینم بگم دوتاسینه هام سرش شدیددردمیکنه من ماه های قبل اصلااینجوری نبودم.به نظرتون فردابی بی چک بزنم نشون میده؟

امروزم بزنی احتمالا نشون بده. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بله حتما بزنین 

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به علایم توجه نکن اصلا

من هرماه علایم داشتم ولی اون ماهی که باردار شدم هیچ علائمی نداشتم

صبر کن ببین چی میشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
به علایم توجه نکن اصلا من هرماه علایم داشتم ولی اون ماهی که باردار شدم هیچ علائمی نداشتم صبر کن بب ...

منم ازاین میترسم میگم شایدپریودم الکی افتاده عقب ولی الان ۲ساله پریودم مرتبه.۴ماهی هست رفتم تواقدام

همش میگم امروزپریودمیشم توهم زدم😂گفتم تافرداصبرکنم

من سر بارداری اولم همین احساسو داشتم. نوار هم گزاشتم گفتم اگر اومد دیگه شلوارم کثیف نشه 

یعنی قشنگ درد پریودی خیلی بدی داشتم.

ولی دو روز گذشت از موعدم عصری بی بی زدم مثبت شد. 

سیکلت چند روزه اس؟ 

اگر میتونی صبرکنی. صبرکن فردا صبح نشدی ان شاالله بزن. اگر نه الان بزن. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
من سر بارداری اولم همین احساسو داشتم. نوار هم گزاشتم گفتم اگر اومد دیگه شلوارم کثیف نشه  یعنی ...

نه صبرمیکنم اکثرموقع ها۲۸روزس

صبرمیکنم تایکی دوروزدیگه اگه پریودنشدم بی بی میزنم دوس ندارم بخوره توذوقم😢