2777
2789
عنوان

چشم سوم🗿🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 57 پست
الان چاکراهات بسته اس یا نیمه فعاله؟ چجوری کردی؟ 

اینقدر غرق در دانستن احوال وحالات وآینده وگذشته بودم که لحظه های زندگیم بیخودی رفت ،و از همه دلسرد شدم ،،وبا خودم وخدام عهد کردم تا عمر دارم سمت چیزایی که به من مربوط نیست نروم ،چاک راه ریشه وخورشیدیم کاملا بسته شده بود ،کم کم روش دارم کار میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر غرق در دانستن احوال وحالات وآینده وگذشته بودم که لحظه های زندگیم بیخودی رفت ،و از همه دلسرد ش ...

آره ،دونستن آینده به دردم نمیخوره ،چه آینده خودم ،وچه آینده دیگران ،،وقتی قدرت دست خداست وخداست حل کننه همه مشکلات ،پس به دستای خودش میسپرم ،وقتی میدونی چهی به ضررت هست ولی قضا تو رو به سمتش بکشه ،یعنی تو کاره ای نیستی 

آره ،دونستن آینده به دردم نمیخوره ،چه آینده خودم ،وچه آینده دیگران ،،وقتی قدرت دست خداست وخداست حل ک ...

راسته که میگن اگه اینده رو ببینی تغییر میکنه؟ 

اجنه ها اذیتت نمیکردن؟ 

میتونستی چیزیو با کنترل ذهن و انرژی دستات تکون بدی؟ 

ببخشید زیاد سوال میپرسم بازم یادم اومد میگممم

راسته که میگن اگه اینده رو ببینی تغییر میکنه؟  اجنه ها اذیتت نمیکردن؟  میتونستی چیزیو با ...

نه آینده با دیدن تغییر نمیکنه ،فقط چیزی که خدا بخواد اتفاق میفته ،وتو اگه از آینده چیزی بدونی هم تا خدا نخواد نمیتونی تغییرش بدی ،،نه با دستام چیزی رو تکون ندادم یعنی انرژیم خیلی ضعیف بوده ،اونهایی که این کار رو میکنند انرژی بالایی دارند وقدرت تمرکز بالا ،،،بیماری از این بدتر که دچار افسردگی وتوهم شدم ،وهمیشه استرس واضطراب دارم ،،وقتی چیزی رو بدونی ونتونی تغییرش بدی بدترین ضربه روحی به آدمه ،،واینقدر اول فکر میکنی خیلی جذابه ولی بعدا درگیر میشی ،شاید شبها هم نتونی راحت بخوابی ،،،،،اول نباید اینکار را کرد ،ودوما باید انرژیت رو خیلی بالا ببری ،وسوم خیلی نترس وقوی باشی 

نه آینده با دیدن تغییر نمیکنه ،فقط چیزی که خدا بخواد اتفاق میفته ،وتو اگه از آینده چیزی بدونی هم تا ...

مادرم میگه بستنش سخته و با این کارت مارو درگیر دنیای اونا میکنی

درمورد نترس بودنم  هم کسی که ساعت دو شب میره قبرستون و یک ساعت با داییش درد و دل میکنه و یا اینکه پدرم خونه نبود و من ساعت سه شب فیلم ترسناک دیدم درحالتیکه روز قبلش به وضوح اجنه رو تو جای جای اتاقش دیدم چیه؟! 😂 

یا مثلا یه شب پسر خالم (18 سالشه) خونه مادربزرگم ساعت 12 و نیم شب فیلم ترسناک میزاره و منو دخترخالمم(همسن خودمه) میبینیم و تا یک ماهو نیم بعدش دخترخالم میره پیش روان پزشک و اینا تا درمان میشه و پسرخالمم بعد اون فیلم تا نیم ساعت یک ساعت تو شوک بود (طوری که فقط تو فکر بود و به یه نقطه خیره بود) و منیکه اصلا عین خیالمم نبود🤣😂😂🤣

همیشه همینمممم 😂😂

مادرم میگه بستنش سخته و با این کارت مارو درگیر دنیای اونا میکنی درمورد نترس بودنم  هم کسی ک ...

خوبه ،ولی نرو سمت این چیزا باور کن از نظر روحی وروانی داغون میشی ،من خودم فیلم ترسناک میدیدم وشوهرم همیشه میخوابید ،وشب تا صبح بیدار میموندم ،ولی کم کم ،روحیه ام عوض شد ،

نیشه بهم یاد بدی باز کردنشونو ؟؟؟ 

تو گوگل هست راه های مختلفش مثل مدیتیشن و ماساژو اینا 

بهتر بود بپرسی از چه روشی استفاده کردی؟! (ملیکا جون بگو منم کنجکاو شدمممممم) 

خوبه ،ولی نرو سمت این چیزا باور کن از نظر روحی وروانی داغون میشی ،من خودم فیلم ترسناک میدیدم وشوهرم ...

تو گوگل تست های مختلف دادم در مورد چاکراها و هرکدومشون یا میگفتن 75 درصد یا 80 تا 90 درصد بازه یعنی واسه هرکدوم فرق می‌کرد اینا راسته یا نه؟ 

حس ششم ربطی به چاکراها داره؟ 

نیشه بهم یاد بدی باز کردنشونو ؟؟؟ 

من خودم اول با شب زنده داری،و همه میخوابیدن منم بیدار مینشستم  شروع کردم ،بچه سال بودم  کنجکاو واصلا نمیدونستم باید قبللش همه چاکراها رو به تعادل برسونی 

حوصلشوندارم سخته اونا😂😂😂

تو چنل تلگرام دکتر داوینچی یه مقاله هست درمورد این چیزا دانلود کن بخون منم خوندم بیشتر اطلاعاتمو از اون کانال دارم البته ویدیو های یوتیوبشم عالی ولی مقاله تو تلگرامش هست

خب اگه به تعادل برسن توهم ها و اذیت ها کمتر میشهه؟ 

البته ،باید همه چیزت اوکی باشه ،انرژیت بالا باشه ،،مثل آهن ربا ،وقتی به زمین خاکی میزنی ،فقط آهن سمتش میاد ونه چیز دیگه ،،وقتی ذهنت رو متمرکز به چیزی ویا کاری میکنی انرژی این کار سمتت میاد