2777
2789
عنوان

دیذین تقاص وجود داره ....

50 بازدید | 3 پست

سلام ...هفت سال پیش تو بدترین شرایط نامزد سابقم بدترین ظلم در حقم کردو خیانت کرد جداشدیم عقد بودیم  ....ازدواج کرد و رفت ... زندگیش بهم ریخت و جداشد و همون کاری که با من کرد همسرش باهاش کرد ...خوشحال نیستم ....اما یاد اشکام افتادم یاد گریه مادرم و......خداروشکر کردم که خدا تقاصش گرفت ...خدا هست میبینه و کارما که میگن همینه ....خدایا شکرت که حالم خوبه 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

حالا به خانوادم زنگ زدن و فرصت خواستن و خانوادم حسابی حالشون جا اوردن 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کنار آقایی هستم که یه تار موشو با دنیا عوض نمیکنم و قراره باهم ازدواج کنیم