2777
2789
عنوان

حسابداری بخونم؟

151 بازدید | 13 پست

انسانی و تجربی رو دوس ندارم چون میترسم وسط راه عین امسال حوصله درس خوندن نداشته باشم و ول کنم به جایی نرسم 

تو رشته های فنی حرفه ای هم فقط حسابداری بنظرم خوبه 

ولی مامانم نمیزاره میگه این همه درس خوندی نمره هاتم خوبه بری حیف میشی 

بحث علاقه و اینا هم نیست 

دوستامم بعضیاش خواهراشون حسابداری خوندن میگن کار پیدا نمیشه استرس زاست سخته رشته بدرد نخوریه آینده کاری نداره 

نمیدونم چیکار کنم 

بنظرتون بخونم؟

یک عدد زشت هستم تامام   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو که میگی حسابداری خوب نیست چرا نمیری تجربی تجربی هم کار پیدا نکنی که صدرصدددد میکنیدبه احتمال یه درصد بهتره ولی خب زحمتش زیاده

کاربر آقا___اگه این امظا رو میخونی دعا کن منو دوستم به اون هدفمون کمتر از ۶ ماه برسیم خیلی ازش دوریم🤲🏻_____کاربری سوم____خودم میدونم تاپیکه ولی عادت کردم میگم تایپیک😐 ( راستی اگه کمکت  کردم تو دلت بگو انشالله به اون هدفش کمتر از ۶ ماه برسه😁)

الانم حسابداری بازار کار داره ولی با حقوق کم میتونی اولاش کار پیدا کنی 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

اگر واقعا هنر خاصی داری هنرت ادامه بده مثل نقاشی خیاطی سفال و...... مثلا برو رشته گرافیک. رشته ها بازار کارشون زیاده من خودم چون استعداد خاص هنری نداشتم . استعدادم شعر گفتن و بیشتر استعداد هام به انسانی می خورد رفتم انسانی اگر هم هدفت فرهنگیان هست برو معارف ولی اینو بگم معارف خیلی سخته

۱۷ ساله

من رشته دبیرستانم انسانی بود الانم حسابداری خوندم 

بازار کار هست اما کارهم سخت پیدا میشه

بیشتر جاها حسابدار باسابقه و حرفه ای میخوان و یسری سختگیری های دیگه

خود درساشم دقت و حوصله میخواد و بیشتر محاسبس

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔