2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدمت روی چشم عزیزم خخخخ حالا من خودم اصالتم خوزستانیه ها😄

الان بیشتر خوزستانیا عه گرما اومدن سمت لرستان بروحرد ک میدون دو راهیش پرههههه از مسافر خوزستانی چادر زدن تا اخر تابستون معمولا اینجان

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره
الان بیشتر خوزستانیا عه گرما اومدن سمت لرستان بروحرد ک میدون دو راهیش پرههههه از مسافر خوزستانی چادر ...

ما چن شب پیش رفتیم اونجا یکی از رستوراناش بعد شام رفتیم تو میدون دوی زدیم با یکی از خانوادهاش دوستیدم بعد کلییییی گفتم بریم طبقه پایین پدرم همه چی داره بمونید تا اخر تابستون گفتن نه اینجا خوبه خدایی جدی گفتم طبقه پایین همه وسایلیم داره ولی قبول نکردن

مال و مالداریم دتم و میردم😁😌من لکم از دیار لرستان عزیزم😻از قومی مهربون و ساده  😎😌و ب لک بودنم افتخار میکنم 😍ی مامان کوچولوی شیطونم ک با دخترم باهم اتیش میسوزونیم رو کله شوهر گرام😁حقشه میخواست زن نگیره
فدات خخخخ الان انتقام بگيرم كوهدشتو بتركونم يا نه خخخخخ

چرا بترکونی اورمون نکن 🤕😂

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)