2777
2789

از تجربه حال خودتون و خانواده بعد کنکورتون بگید واسه هر سالی که بودین فرقی نمیکنه منکه پشت کنکوری بودم حالم بد شد خوب ندادم با دیوونه هیچ فرقی ندارم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

من ۵ سال پیش ک دادم اولین کنکورمو خیلی بی تفاوت بودم قبولم شدم 

امسالم باز دادم ولی استرسم خیلی زیاده

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل احساس میکردم از قفسی چیزی رها شدم

بعد واقعا احساس کسالت و بطالت و پوچی بهم دست داد🥱

بعد اعلام نتایج دوباره جنب و جوشم شروع شد بهتر شدم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من کنکور سال ۹۱ بودم آزمونای آزمایشی که شرکت میکردم چندین بار یه رقمی کشوری شدم در این حد بود که تو آزمون سنجش برام یه رقمی تخمین زدن ولی خب روز کنکور اصلی من از شدت استرس اسهال شدید شدم سه بار از سر جلسه پاشدم وقتی کنکور تموم شد تا قبل از این که رتبم بیاد میگفتم در این حد بد دادم که هیچی نمیارم خب درسته یه رقمی نشدم ولی اونقدرا هم بد نشدم که نیارم رتبه ۱۲۵ منطقه یک بودم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

گردن درد عصبی گرفته بودم خانواده میگفتن اصلا اشکال ندارن و توکلت به خدا خودمم آروم میشدم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه حس بد تو سر خوری 

که تا نرم دانشگاه از بین نمیره 

ولی من همیشه اینطور به خودم انگیزه میدم که بالاخره یه روز میرسه همه ازم خجالت میکشن و سرشونو میندازن پایین 

با این امید ادامه بده

من ۵ سال پیش ک دادم اولین کنکورمو خیلی بی تفاوت بودم قبولم شدم  امسالم باز دادم ولی استرسم خیل ...

میخوای دوباره بخونی؟ چی اوردی؟

اوایل احساس میکردم از قفسی چیزی رها شدم بعد واقعا احساس کسالت و بطالت و پوچی بهم دست داد🥱 بعد اعل ...

چی قبول شدی🌹🌹

چی قبول شدی🌹🌹

ادبیات

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

امدم بیرون حس خوبی داشتم چون آسون بود بنظرم یه حسی بم میگ قبول میشم اما خانوادم همه استرس دارن خودمم ...

چی بیشتر مدنظرته

واقعا حس رهایی بود ، اومدم خونه حس خوبی داشتم گرفتم خوابیدم فقط کم خوابی هامو جبران کنم😂😂😂 دیگه اصلا راجبش فکر نکردم که چی میشه چون همه تلاشمو کرده بودم دیگه 

دو هفته بعدشم بلیط داشتم رفتم آلمان پیش خالم ، اونجا بودم ی دو سه هفته ای 

بعدم که نتایجو زدن خداروشکر همون رشته و دانشگاهی که میخواستم قبول شدم 

گاهی آدم تو جنگ با خودش، باید اونقد پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش!!  اون وقت …از دل اون ویرونه یه نوری ، یه امیدی، یه جراتی، جرقه می زنه …!🌿🌿🤍✨