وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امروز دیدم تو پاپیون یکی گذاشته بود اسکرینشو میذارم برات ببین اگه نیومد بگو دوباره بفرستم
.
.
میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180 اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم tebsonatisogand1
ذکر (( استغفرالله الذی لااله الله هو حی القیوم و رحمن و رحیم بدیع سموات والارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه)) را هر روز به مدت ۶۰ روز ۴۰۰ بار بگین صددرصد حاجت روایی داره خیلی مجربه خودم به شخصه معجزشو دیدم
خدایا در جست و جوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن