2777
2789
بله نظام قدیمم اعصابم خورده ترمیم معدل باید شرکت کنم گفتن قطعی شده باید معدل نوزده به بالا باشه

جدی ؟ خب اگه  معدل ۱۸/۸۳باشه  باید  ترمیم  کرد؟

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نظام قدیمم اعصابم خورده ترمیم معدل باید شرکت کنم گفتن قطعی شده باید معدل نوزده به بالا باشه

گروه کنکوری تو تلگرام یا جایی که به صورت رقابتی درس میخونن دارین؟ چون مدرسه نمیریم میگن باید توی جو رغابتی قرار بگیرید عضو این گروه ها شدن میتونه انگیزه بده وگرنه دچار یکنواختی میشید و انگیزتونو از دست میدید 

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️

پیراها  آوردم  همین  امسال  میرم  دیگه نمی مونم 

اگه  هم  نشد 

میشم کنکوری۱۴۰۲برای  رسیدن به هدفم‌

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
بنظرت پرستاری آزاد بیارم برم امسال؟

هر  طور خودت  صلاح  میدونی دوست  من 

من نسبت  به  شرایط خودم  ، روحیه ام  اینا  پیرا  دولتی آوردم  میرم  اگه  این  نشد مجبورم  به  موندن 🤕