2777
2789
عنوان

دوستم با شوهر خواهرش چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 124 پست

این ادم علاوه بر اینکه خائن و بی شخصیته، بسیار بیشرف هم هست. اگه جواب کوبنده نگیره و آبروش نره مطمعن باش خدایی نکرده کارای بدتری هم بکنه حتی تجاوز. اون موقع اگه بخوای چیزی بگی میگن خب اولش چرا سکوت کردی؟ میگفتی ما پدرشو درمیاوردیم! 

ایشون باید به خواهرش بگه این موضوعو، به دو دلیل، یک اینکه خواهرش حق داره بدونه با چه انسان لجنی زندگی میکنه و از همه جا بی خبره. دو اینکه از حق و آبرو و شخصیت خودش در برابر این پست فطرت دفاع کنه. با سکوت فقط اون مردک پررو تر و وقیح تر میشه برای ادامه ی کاراش. مطمعن باش خواهر و مادر اونقدری دوستت دارن و پشتت هستن که ازت دفاع کنن. بذارید این بیشرف درسی رو بگیره که تا عمر داره یادش نره. سکوت قربانی مثل یه مدال افتخار برای مجرمه. 

سکوت نکنین.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

عزیزم درسته حرفتون ولی اکثر قربانیان یک بار با لباس محرک توسط متجاوز دیده شدن جرقه توی ذهن مریضشون ...

اصلا اینطور نیست... خیلی از قربانیان قبل از اون قضیه متجاوز رو ندیده بودن اصلا!!! ذهن مریض کاری به پوشش و ... نداره... بهتره کم کم این قضیه رو باور کنید و چیزی که این همه سال به اشتباه توی مغزمون کردن رو دور بریزیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعضی حرفا و بعضی کارها بوی خون میده. چرا متوجه نمیشی  منم دلم نمیخاد صورت مسئله رو پاک ...

عزیزم استارتر به همین موضوع فکر کرده تا حالا سکوت کرده

به مادرش بگه بدون اینکه خواهرش بفهمه 

خودش مرد عوضی را ادم کنه. تهدیدش کنه به گفتن. بزنه تو گوشش. محکم باشه. جلو چشم مرد نباشه. گیرها بیش ...

زورش نرسید همینشم میگفت مثل یک معجزه بود فرار کردم میگفت من تا حالا هیچ آدمی و اونجوری ندیده بودم میگفت مثل دیوونه ها فقط حمله داشت میکرد 

يكي از عواملي كه باعث همچين رفتارهاي زشتي ميشه كه مكررا هم داره تو جامعه ي ما تكرار ميشه 

عدم تربيت درست دختر توسط مادر هست اينكه وقتي ازدواج ميكنه همش خونه ي مادرش پلاس نباشه و باعث ناراحتي و سلب اسايش بقيه ي اعضاي خانواده نشه

من زياد ديدم دختراي متاهل كه روز تا شب خونه ي پدرشونن و فقط شب موقع س ك س ميرن خونه شون

كاش واقعا يه اتفاقي بيافته كه اين فرهنگ غلط برچيده شه

شما حتما باید بری موزه ای که داخل بلژیک برگزار کردن و لباس قربانیان تجاوز که اونجا آویزون هستن رو بب ...

عزیز دل 

یه فیلم ۳۰ ثانیه ای بی سر و ته در آپارات که اصلا چنین چیزی رو اثبات نمیکنه 

ولی باز من نمیگم امکان نداره به محجبه ها تعرض نشه دارم میگم کسایی که خیییلی باز میپوشن به قول شما همون ذهن مریض مردها فعال تر میشه و امکان تعرض بالاتر میشه 

گاهی فقط گوش باش
تو شهر ما چندسال پیش همین مورد پیش اومد.شوهر خواهر به دختره چشم داشت اونم طفلک چیزی به کسی نگفته بود ...

دمشون گرم، ناز شَستشون. متجاوز نباید راحت بپلکه. ✌🏼

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

عزیزم بعضی حرفا و بعضی کارها بوی خون میده. چرا متوجه نمیشی  منم دلم نمیخاد صورت مسئله رو پاک ...

بله درسته واقعا خیلی کشت وکشتار بخاطر یک زن اتفاق افتاده ولی بایک دوری از شخص یا ترسوندنش میشه قضیه فیصله داد این خانم که همیشه مجرد نیس شوهر خواهر بیاد خونشون در ضمن کدوم خانم با شوهر خواهر تنهایی یه اتاق میفته آخه خودش بچه نیس ک نتونه از خود دفاع کنه خیلی دخترا وزنها تو این شرایط میفتن ولی با زیرکی تمام میتونن از خود دفاع کنن 

اصلا اینطور نیست... خیلی از قربانیان قبل از اون قضیه متجاوز رو ندیده بودن اصلا!!! ذهن مریض کاری به پ ...

حرفتون درسته بعضی از بیماران این کارارو میکنن

من بعداز کار کردن توی پزشکی قانونی دیدم که درصد بالایی از تجاوزات از اقوام درجه اول

آشناها

و دوست بازی هست 

اینکه اصلا طرف  و ندیده باشن واقعا آمار کمی داره که گرفتار یه روانی شده باشن

اول اینکه اعتماد خواهرش به شوهر از بین میره حرف یک عمر زندگیست دوم اینکه یکسری به اشتباه خود پی میبر ...

بسته به نوع تفكر ادم ها داره

يكي مث شما ميتونه و ميبخشه

يكي مث من نميبخشه 

همه دل گنده ندارن

بله درسته واقعا خیلی کشت وکشتار بخاطر یک زن اتفاق افتاده ولی بایک دوری از شخص یا ترسوندنش میشه قضیه ...

حرفاتون صحیح 💋

عجولانه رفتار کردن عواقب خیییلی جبران ناپذیر داره.