لبخندبزن۸۰ مدیر عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 419 عنوان دعوا شوهر🤔😁 | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 17 پست وقتی با شوهرتون دعواتون میشه بعدش واسه آروم کردن اوضاع دوباره برگشتن به روال قبل چیکار میکنید😍🤔خانومای با تجربه جدید قدیم همه بیاید 😍😂 حالی ز شرح ماجرا نیست فقط بخند:)) 1401/05/03 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندبزن۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 419 اگه تقصیر من باشه که عذرخواهی میکنم بعدم با بوسی و بغلی چیزی از دلش درمیارم ولی اگه تقصیر اون باشه ... اهااا نه من شوهرم خوشش نمیاد قهر منم اصلا همون لحظه باید تموم بشه چه من مقصر چه اون چه هردو😂😐 حالی ز شرح ماجرا نیست فقط بخند:))
zhalinnnn عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 406 اهااا نه من شوهرم خوشش نمیاد قهر منم اصلا همون لحظه باید تموم بشه چه من مقصر چه اون چه هردو😂😐 اره اینجوری خوبه اگه عادت کنی به قهر کردن دیگه هر بحثی پیش بیاد سریع قهر میکنیولی بنظرم باید از زندگی لذت ببری این چیزا رو نباید اینقد بزرگ کنی که هردو زجر بکشیمن الان دو روزه همسرمو ندیدم امشب میخواد بیاد اینقد ذوق دارم که خدا میدونه فقط
لبخندبزن۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 419 اره اینجوری خوبه اگه عادت کنی به قهر کردن دیگه هر بحثی پیش بیاد سریع قهر میکنی ولی بنظرم باید از زن ... اره دقیقا بسلامتی چه خووب😍 حالی ز شرح ماجرا نیست فقط بخند:))