2777
2789

سلام امیدوارم خوب باشین 🌻🌻 

پذیرش خواهرم تازه اومد ( توی تایپک های قبلیم هست که دوبار ایران کنکور داد و قبول نشد) حدود ۷ ماه برای کنکور ترکیه خوند و تونست پذیرش بگیره.

هر سوالی درمورد تحصیل توی ترکیه دارین بپرسین اگر بدونم کمک میکنم..❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشتی 

مدرکشو ایران قبول میکنه؟چون شنیدم اونجا شش سال میخونن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
کنکور ترکیه برای خارجی ها yos هستش از سه درس هندسه و ریاضی و هوش.. رقابت بالا هستش اما اگر تلاش کنین ...

مثلا چجور میتونم شرکت کنم کجا باید برم چکار کنم چی بخونم؟؟؟

میشه بگی

مگه به رشته دبیرستان ربط نداره؟؟.

•اِـنَّ مَـعَ الْعُـسْـرِ یُســرا🦋🍃•
کلا چقد شد هزینه اش؟ خوابگاه بهش میدن؟ کلا درمورد هزینه هاش میشه بگید؟ 

هزینه دانشگاه سالیانه ۶۰ هزار لیر خوابگاه رو خودمون باید اقدام کنیم که بستگی به نوع خوابگاه و تعداد نفرات متفاوته 

مدرکشو ایران قبول میکنه؟چون شنیدم اونجا شش سال میخونن

۱۵ دانشگاه ترکیه مورد تایید ایران هستش.. خواهرم دانشگاه مورد تایید قبول شد .. 

اگرم دانشگاه تایید نباشه روش هایی هست که ایران مدرک رو قبول کنه

هزینه دانشگاه سالیانه ۶۰ هزار لیر خوابگاه رو خودمون باید اقدام کنیم که بستگی به نوع خوابگاه و تعداد ...

۶۰ لیر اینجا چقد میشه یعنی؟؟

مثل ایران نیست که دولتی قبول بشی بدون هزینه؟؟

•اِـنَّ مَـعَ الْعُـسْـرِ یُســرا🦋🍃•