2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 5356 بازدید | 186 پست
واقعا؟ آدم باورش نمیشه😔

به خدای احد و واحد یه عالم بزرگ دینی  که دفتر هم داره و کلی مراجعه کننده یه شهر بهش احترام میزارن یه زن بهم گفت صیغش کرده و بعد یه مدت ولش کرده ،اینا که به دید ثواب به این کار نگاه میکنن ،باید ببینی چه احترامی هم به زن اولش میزاشت ،که هیچکس شک نکنه

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدای احد و واحد یه عالم بزرگ دینی  که دفتر هم داره و کلی مراجعه کننده یه شهر بهش احترام میزا ...

واقعا ناراحت کننده اس ولی خب توهمه قشری همه جور ادمی هست خوب بد...

عزیزم این فانتزیا چیه برو پیج ننه ابراهیم رو بخون،یه روانشناس مذهبیه یکی از چیزایی که بحث کرده همین ...

ممنون که این پیچو معرفی کردین واقعا حالم بهتر شد☘

ممنون که این پیچو معرفی کردین واقعا حالم بهتر شد☘

خداروشکر😍😍😍ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر شی

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
واقعا ناراحت کننده اس ولی خب توهمه قشری همه جور ادمی هست خوب بد...

خب خیلی فرق میکنه یه آدمی ادعای خوبی داشته باشه بعد کلاه سر مردم بزاره ،تا آدمی که ادعایی نداره

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....