2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از عقد

5356 بازدید | 186 پست

خیلی حالم بده از ازدواجم و انتخابم ناراضیم احساس میکنم عجله کردم تو ازدواج دوست داشتم همسر طلبه بشم ولی نشد وقتی زن و شوهر های طلبه رو می بینم که چقدر باهم خوبن حسرت میخورم الان عقدم پشتیبانیه خانواده رو هم ندارم که طلاق بگیرم البته جرئتشو هم ندارم. نمی دونم چیکار کنم نمیدونم... گیر کردم همسرم یه سرس اخلاقایی  داره پایه خیلی چیزا نیست همیشه فکر میکردم دوران عقد و ازدواج خیلی خوبه ولی الان پشیمونم. فقط میخوام بدونم کسی که تجربه طلاق داره بهم بگه طلاق خوبه یابد مثلا برا ی یه همچین چیزی میشه طلاق گرفت اینکه فکر کنی انتخابت اشتباه بوده

چرا فکر میکنی انتخابت اشتباه بوده ؟؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حس پشیمونی بعد عقد برا خیلیاس 

مشاوره برین حتما اگه اول راهین شاید بشه یه کاری کرد

در ضمن خوشبختی ربطی ب همسر طلبه بود نداره

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

خيانت ديدم

بد دهن بود

الكلي بود

كفر ميكرد

حرف بد ميزد

و...

جدا شدم حالا جالب اينجاست منه اشغال هنوز تو فكرشم نميدونم چكار كنم

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇

خب طلاق خوب نیست ولی اگر واقعا چاره ای نباشه و در عذاب باشی بهترینه. الکی جدا نشو ببین مشکلاتتون اصلا قرار نیست حل بشه یا اخلاقیات خیلی بد داره نمیتونه بهتر کنه یا نمیتونی هیچ جوره تحملش کنی بعد جدا شو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰