2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دارم لطفا بیاید

156 بازدید | 26 پست

ببینید من یکی رو دوست دادم داخل فامیل ۸۰درصد احتمال هست که دوستم داره از رفتاراش فهمیدم الان یه دوسالی هست ولی اصلا هیچوقت پا پیش نمیزاره یا یجوری بهم بگه ولی رفتارش تابلو عه چرا ‌؟(امسالم کنکورم بود لطفا دعا کنید واسم قبول شم )

الان من بگم خودم از پسر عمم تو کافه خواستگاری کردمو بش گفتم دوسش دارم نمیریزید سرم؟😑😂❤

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم ایشالا قبول شی ❤ برو بهش بگو دوسش داری دنیا دو روزه 

مرسی عزیزم  . راستش چون فامیل هست نمیشه گفت بعد یجوری هست اگه یه نفر بفهمه  کل فامیلامون می‌فهمن  من میدونم بلاخره میگه  شاید هم اختلاف سنی مونه

مرسی عزیزم  . راستش چون فامیل هست نمیشه گفت بعد یجوری هست اگه یه نفر بفهمه  کل فامیلامون م ...

اختلافتون چقدره؟ 

غیر مستقیم بهش بگو 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
الان من بگم خودم از پسر عمم تو کافه خواستگاری کردمو بش گفتم دوسش دارم نمیریزید سرم؟😑😂❤

اتفاقا منم یه دوست دارم که اونم به دوست پسرش گفته اول دوست دارم و اوکی شدن الان چن ساله با همن

دمت گررررررم دختر شجاعی هستی. طرف چی گفت حالا

هیچی هات چاکلتش از دستش افتاد ریخت رو لباسش و ۲ تا پا داش ۲تا دیگم قرض کرد فرار کرد بعدا فهمیدم اون دوز خودشم میخواسته همینو بگه بهم😑😂🤣

قربونت برم

راستی الات شوهرمه ها😂❤

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
 اتفاقا منم یه دوست دارم که اونم به دوست پسرش گفته اول دوست دارم و اوکی شدن الان چن ساله با همن

به نظرم واقعا اگه همو دوست داشته باشید باید غرورو بزارید کنار 

۱۲ سال .ولی اصلا بهش نمیخوره . سعی می‌کنم ولی کم همو می‌بینیم 

از طریق مجازی نمیتونی باهاش صحبت کنی کم کم؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜