2777
2789
عنوان

ضروری لطفا بیاین

79 بازدید | 3 پست

سلام خواهرا،میدونم این نوع تایپیکا ممنوعه و خودمم مخالفم..

اما واقعا خوابم نمی برد گفتم اینجا بگم شاید کسی پیدا بشه بالاخره

یه خانم نیازمندی هس من میشناسمش فردا سونوگرافی و نوبت دکتر داره من خودم ۱۳۷ تومن داشتم دادم بهش الان یه ۶۳ تومن برا باقی مونده پول سونوش میخواد بنظرم ۲۰۰ تومنه یه ۱۰۴ تومن برا ویزیت دکتر

لطفا هر کسی میخواد کمک کنه بگ درخواس میدم خصوصی براشون شماره کارت خود خانم میفرستم

لطفا گزارش نزنین ممکنه برا هر کسی این شرایط پیش بیاد این وضع واقعا ناراحتم بچه ها اگه میتونین بیایم امشب کمکش کنیم صبح بتونه بره انجام بده

عزیز خواهری مادر همسایه فک و فامیل نداره از کسی قرض کنه بعدا پسش بده 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

واقعیتش یه شهر غریب شوهر گرفته که شهر ماست پدرش مریضه بنده خدا و برادراشم بزور پول دوا درمون باباشو میدن

من میشناسمش واقعا اگ مهم نبود اصلا برا چنین مسائلی تیپیک نمیزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.