2777
2789
عنوان

ازدواج زود😐🚶🏻‍♀️

423 بازدید | 35 پست

چرا همه دارن تو سن پایین ازدواج میکنن؟! 😐

آخه انگار قراره شوهر گرون بشه :///

به خصوص بچه های مدرسمون انگار مسابقه ازدواج دارن که هرکی زود ازدواج کنه بهش جام میدن 🤦🏻‍♀️😂🙂🚶🏻‍♀️

سال دیگه مدرسمون خالی میشه فقط من میمونم و چندتا از بچه ها 😂💔

جالب اینجاست که زود بچه بدنیا میارن و بعضیاشون بعد ی مدت کوتاه طلاق میگیرن..یکی تو مدرسمون بود که طلاق گرفت دوباره اومد ادامه تحصیل داد

فک میکنن ازدواج کردن فقط جشن و تالار و لباس سفیده😑💔

البته بعضیا به اجبار خونوادشون و اینا  ازدواج میکنن ولی اینایی که میشناسم خودشون خواستن 

یکی از دوستام گیر داده چرا ازدواج نمیکنی مگه مجبورم از الان  خودمو بدبخت کنم 😑

نگید حسودم فلان واقعا برام  سواله🚶🏻‍♀️🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاقم به همون میزان زیاد شده 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

فقر ، افزایش محرک ها...

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

چیش حسودی داره؟😐

من دلم براشون میسوزه بیچاره ها🥲

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

منم خیلی میبینم تو اطرافم

بیشترشون بعدا سنشون بالا میره پشیمون میشن میگن ما جوونی نکردیم یا خودمون انتخاب نکردیم یا درست انتخاب نکردیم 

البته خیلیاشون به زوره 

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)

چرا بگیم حسود 

یه عاقل پیدا شد خداروشکر

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد